Avd. 1. Runde 3: Henningsson scoret nytt hatrick da Raufoss vant 3-0 mot Stabæk 2

468
Anton Henningsson (i midten) scoret nytt hattrick da Raufoss Fotball vant 3-0 over Stabæk 2. Foto: raufossfotball.no

Raufoss Fotballs Anton Henningsson scoret sitt andre hattrick for sesongen da Stabæk 2 måtte reise hjem med 3-0 tap. Henningsson scoret også hattrick i første serierunde mot Elverum Fotball. Han står nå med 7 mål inkl. et cupmål mot Skjetten.

Raufoss Fotball og Grorud er lagene uten poengtap etter 3 serierunder, og troner øverst på tabellen med 9 poeng. I neste serierunde møtes lagene i Oslo til toppoppgjør.

Hønefoss BK, Moss FK og Stabæk 2 er alle uten poeng etter 3 runder.

Mjølner tok sin første ligaseier for sesongen da Moss FK ble sendt hjem med 2-1 tap.

RESULTATER 3.SERIERUNDE:

Raufoss Fotball – Stabæk 2 3-0

hjemmelagets spiller, Kevin Michel Jablinski, fikk sitt andre gule kort etter 52 min, dermed marsjordre, på stillingen 2-0.

rapport fra hjemmelagets spiller, Håvard NomeRaufoss var mest farlige og effektive i motstandernes boks. Stabæks unggutter hadde mye ball i perioder, trillet og vendte spillet flott, men alt for tamme i avslutningsfasen. Raufoss derimot var mer dyktig når spillet nærmet seg 16 metern. Anton Henningsson skåret 3 mål i denne hjemmekampen også, og er med dette toppskårer i avdelingen. Kevin Jablinski fikk sitt andre gule kort i starten av 2.omgang, så Raufoss måtte klare seg med 10 mann resten av kampen. Men Raufoss sto godt og solid i mot det lille Stabæk hadde å by på. Kampen endte 3-0, og var ingenting å si på resultatet. Raufoss tok en ny oppskriftsmessig hjemmeseier, avslutter Nome til fotballnerd.no

Elverum Fotball – Nybergsund IL Trysil 1-1

rapport fra bortelagets trener, Jarl Andre Storbæk: Det er en bra gjennomført kamp av oss, der vi får med oss et poeng. Etter en tidlig scoring for vår del, så kommer Elverum tilbake i 2 omg på straffespark. Noen farligheter var det for begge lag utover målene, så uavgjort er et ok resultat, avslutter Storbæk til fotballnerd.no

Odd 2 – Alta 2-0

Man of the match; Marius Bustgaard Larsen, scoret begge målene

Fram – Grorud Fotball 2-4

bortelagets spiller, Zirak Ahmed, scoret hattrick for Grorud, hvorav 2 straffemål.

rapport fra hjemmelagets spiller, Ola Skjefrås Alsaker: Det va ein kamp som blei prega av den dårlige gressmatten vår, så det blei ein kamp som va veldig prega av dueller og lange baller! Fram tok ledelsen itte 12 minutte itte frispark. Deretter scorte Grorud to mål på under 3 minutter, på henholdsvis et klumsete straffespark og spillemål, og det var resultatet til pause! Så fekk Grorud igjen itte et klumsete laget straffespark som de scorte på. Fem minutter scorte Fram etter massivt press de siste 25 minuttene! Men til slutt siden Fram sto så høyt, kontret Grorud inn 4-2 imot spillets gang!, avslutter Alsaker til fotballnerd.no

Grorud Fotballs Henning Bunæs, gir oss følgende oppsummering: Kampen mot Fram bar preg av en svært dårlig gressbane. Dette var noe vi selvfølgelig var klar over på forhånd, og la opp taktikken deretter. Kampen startet akkurat som forventet med mange høye og lange baller fra begge lagene. Etter drøye 10 min fikk Fram et frispark fra ca. 20 meter som ble satt nydelig i mål. Kampen fortsatte i samme spor, men vi svarte med to raske mål før hvilen. Et på straffe, og et på en fin lobb over keeper. I andre omgang føler jeg vi har mye bedre kontroll og styrer kampen. Får også her en straffe tidlig i omgangen og setter inn 3-1. Bortsett fra et indirekte frispark har ikke Fram så mange sjanser før de setter inn 3-2 like før slutt. Vi svarer umiddelbart ved å sette inn 4-2 aleine med keeper og vinner fortjent. Ingen spesielt fin kamp å se på, men en krigekamp hvor vi var det sterkeste laget totalt sett, avslutter Bunæs til fotballnerd.no

Bærum – Fredrikstad 1-1

Mjølner – Moss FK 2-1

Nikita Kalinins hos Mjølner fikk direkte rødt kort etter 58 min. 283 tilskuere på Narvik kunstgress fikk se hjemmelagets første ligaseier for sesongen.

Mjølners keeper, Daniel Dehnes Ravneng, gir oss følgende oppsummering: Det blir en rotete kamp. Moss åpnet best med mye ball, men uten å komme til noe som helst. De siste 25 av første omgang så er det vi som styrer alt. Det blir også belønnet med scoring.

Andre omgang starter brukbart for vår del, men er uheldige og får et rødt kort etter 58.min. Da tar Moss mer over og vi blir litt baktunge. Moss scorer et heldig mål på dødball, og da fikk de blod på tann, men de klarer allikavel ikke å score flere. Mathias Nicolaysen jakter et langt oppspill, vinner ball og fosser mot mål, fra 25 meter så dundrer han til og treffer helt nede ved stolpen. Alt i alt synes jeg vi vinner fortjent!, avslutter Ravneng til fotballnerd.no

Hønefoss BK – Asker 0-2

hjemmelaget fikk Alexander Groven utvist med direkte rødt kort i det 90.min, på stillingen 0-2. Hønefoss tapte også sist lagene møttes i 2011, da ble det 0-1 etter scoring av Armin Sistek, som er å finne i Funnefoss/Vormsund i 4.div.