Venstreback returnerer til Asker

443
Bilde: Sören Döpker, Fotballnerd.no.

Behajdin Celina er tilbake i Asker. Venstrebacken returnerer til Føyka og skal erstatte Sivert Westerlund som ble solgt til Raufoss.

Celina startet seniorkarrieren i Strømsgodset. Via Birkebeineren og Drammen FK kom han til Asker i 2016. Etter 82 kamper og 16 mål for klubben, forlot han Asker til fordel for Åskollen i 2019. Etter én sesong i 5. divisjon, har 27-åringen ikke spilt offisielle kamper i 2020 grunnet myndighetenes nedstenging av breddeidrett.

Les også: 15-åring har signert proffkontrakt med Stabæk

– En av profilene fra 2017-2018 er heldigvis tilbake på Føyka. Spillerne kåret da selv Behajdin til årets spiller, noe som forteller at hans ferdigheter ble satt pris på da  – som de blir nå. Heldigvis tok Celina utfordringen da vi foreslo comeback i vinter. Etter to måneders trening her på Føyka, er formen i anmarsj. En av få som synes seriestart i juni, er like bra som mai kanskje?, sier Askers sportslige leder Rolf Magne Walstad til askerfotball.no.

- Annonse -

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -