Avd. 1. Runde 2: Fredrikstad var best i «Østfold-derbyet» etter 2-0 seier i Moss

416

Fredrikstad vant «Østfold-derbyet» 2-0 og har full pott etter to kamper. Hele 3225 tilskuere var tilstede på Melløs.

Raufoss Fotball tok en ny storseier da laget vant 5-0 borte mot Nybergsund IL Trysil.

Fram og Alta har også full pott etter 2 serierunder, mens Mjølner fikk på et nytt tap, denne gangen borte mot Asker.

RESULTATER 2.SERIERUNDE:

Moss FK – Fredrikstad 0-2

foran 3225 tilskuere vant gjestene 2-0 over Moss FK etter scoringer av Rocky Rexhep Lekaj og Kjell Rune Sellin.

Lekaj gir oss følgende rapport: Synes vi gjør en veldig bunnsolid kamp, veldig voksen kamp av oss! Vi forsvarer oss og fremover på banen har vi kvaliteter som kan avgjøre kampen. Banen var ikke altfor bra ble mer krig i 2 omgangen men vi er veldig fornøyde med starten vi har fått og har mye og jobbe med videre når det gjelder banespillet, avslutter Lekaj til fotballnerd.no

Elverum Fotball – Bærum 2-0

Jonas Enkerud scoret begge målene for Elverum Fotball foran 392 tilskuere. Elverum vant også forrige seriekampmøte mot Bærum tilbake i 2011, da med 1-0

Alta – Hønefoss BK 2-1

Alta med full pott etter 2 kamper. Alta vant også forrige ligamøte mot Hønefoss BK tilbake i 2014 (1.div.) med 2-0

Asker – Mjølner 5-1

Mjølners andre tap av to mulige i årets sesong og vi får en ny rapport fra Daniel Dehnes Ravneng: Det virket som at vi ikke var klare for kamp, de første 45 er ikke noe vi kan kjenne oss igjen i. De første 20-25 av andre omgang er vi fullt på høyde med Asker. Men siden vi jakter utligning så blir det mye rom for Asker, noe de utnytter, avslutter Ravneng til fotballnerd.no

Stabæk 2 – Fram 1-2

hjemmelagets kaptein,Tobias Borchgrevink Børkeeiet, fikk sitt andre gule kort etter 52 min og dermed rødt på stillingen 1-0

Nybergsund IL Trysil – Raufoss Fotball 0-5

Emile Noe Dadjo og Matias Belli Moldsskred scoret begge to mål for gjestene foran 174 tilskuere på Nybergsund stadion

hjemmelagets trener og tidligere Raufoss-spiller, Jarl Andre Storbæk, gir oss følgende kampanalyse: Jeg visste det ville bli tøft mot Raufoss. De har startet sesongen bra med 15-0 på de tre første kampene. Vi har vel ikke slått Raufoss i sundet på de 11 siste mulighetene nå så er tydeligvis et lag vi ikke har godt tak på. Vi hadde sjanser til å få hull på byllen å gå til pause med håp om å slå tilbake etter to enkle mål. Alene med keeper var vi men klarte ikke score. Ble enige i pausen at scoret vi først hadde vi muligheter til å få med oss noe. Så scorer Raufoss og kampen dør litt får vår del på 3-0. Fullt fortjent seier for Raufoss denne gangen. Vi skal trene godt å slå tilbake! Elverum borte neste mulighet så hadde smakt deilig å slå tilbake der!, avslutter Storbæk til fotballnerd.no

bortelagets Håvard Nome, kommer med følgende rapport: Raufoss tok tidlig føringen og hadde både skåret 1 og 2 mål før det var gått 11 minutter. Sundet var farlig frempå i etterkant men klarte ikke å overliste Ole Kristian Lauvli i Raufossburet. I første del av andre omgang fikk sundet etablert et viss trykk mot Raufoss og kom til en del halvfarligheter. Raufoss sto godt i mot inne i boksen hvor stopperparet Jablinski og Alm ofret livet for å stå i mot på innlegg og skuddforsøk i mot. Utover i andreomgang ble Raufoss mer farlige og jaktet skåringer. 3-0 kom etter Belli Moldskred fyrte avgårde en uventet bananskudd over keeper fra 20 meter, og Marius Alm satte inn 4-0 på en corner. Emile Dadjo fastsatte  sluttresultatet 5-0, og det kunne blitt enda mer på slutten når Nome fikk en skåring feilaktig annullert på overtid.

Alt i alt en veldig solid bortekamp av Raufoss. Har mange målskårere foran på banen og står veldig godt i mot det vertene har å by på. Nybergsund/Trysil var veldig tamme og må hjem å øve mer, avslutter Nome til fotballnerd.no

Grorud Fotball – Odd 2 spilles 24.april (idag)