Tidligere Lyn-målvakt klar for Færøysk Fotball

204

Andreas Heggen (25) skifter beitet og er klar for spill for TB på Færøyene. Det skjer knappe en måned etter han skrev under for Gran IL.

Tidligere i vår hadde 25-åringen skrevet under for barndomsklubben Gran IL (fotball). I går kom bekreftelsen på at han nå skifter beitet, og skal vokte målet til TB i toppdivisjonen i Færøysk fotball ut kommende sesong.

I et intervju gjort med lokalavisen Hadeland.no. Forteller 25-åringen hvorfor han velger  tur til Færøyene.  Etter bare noen måneder etter signeringen med Gran IL.

– I fotballens verden skjer ting kjapt. Jeg ble oppringt av agenten min med spørsmål om jeg er klar til å dra til Færøyene. Klubben TB Tvøroyri i den øverste divisjonen trenger en keeper til, sier Heggen til Hadeland.

25-åringen flyr allerede i dag fra Gardermoen, etter at det ble klart at klubben betalte flybilletten for Heggen.

- Annonse -

– Jeg fikk flybillettene på mail nå. Jeg reiser fra Gardermoen onsdag klokka 12.00, med kurs for Vágar lufthavn. Jeg kunne ikke si nei når denne sjansen dukket opp. Det blir et aldri så lite eventyr, sier Heggen.

Kort visit i Gran

Han nådde dermed ikke å bli varm i trøyen til Gran IL. Etter han skrev under på en kontrakt med den færøyske klubben, og dermed blir han fotballproff på heltid.

Han har også tidligere vært målvakt for klubber som i Hønefoss Ballklubb, Bærum Sportsklubb,Lyn 1896 FK, Raufoss fotball, Elverum og Gran IL.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -