Steffen Landro er ferdig i Sandnes Ulf

384
Steffen Landro. Bilde: Aleksander Gjengedal Sunde, Fotballnerd.no.

Steffen Landro er ferdig i Sandnes Ulf. 4-0-tapet borte mot Ranheim var dermed 35-åringens siste kamp som hovedtrener for klubben.

Landro kom til Sandnes Ulf fra Nest-Sotra i november 2019. Laget avsluttet 2020-sesongen på syvendeplassen, kun ett poeng bak Raufoss på sjetteplassen.

– Steffen Landro har vært et friskt pust i klubben. Han har hatt klare tanker fra dag én, satt en ny standard for treningskultur og hatt egne meninger og skapt et engasjement rundt klubben som vi setter pris på. Allikevel må vi som klubb innse at den posisjonen vi befinner oss i akkurat nå er svært utfordrende. Dette er en prosess som har pågått i noen uker med god dialog fra begge parter, sier Sandnes Ulfs daglige leder Tom Rune Espedal til klubbens hjemmeside.

Skuffende 2021-sesong

2021-sesongen har så langt vært en stor skuffelse for Sandnes Ulf. Etter elleve kamper har klubben kun ti poeng, og ligger sist i OBOS-ligaen. Sandnes har ikke vunnet på fem kamper, og har ikke scoret mål i de siste fire oppgjørene.

- Annonse -

– Etter en dialog med klubben har vi kommet frem til at dette er den beste løsningen for alle parter. Jeg ønsker å takke klubben for den muligheten jeg fikk 1.januar 2020. Skulle ønske vi hadde hatt mange flere gode øyeblikk sammen, og det er veldig surt å ikke få lede laget til seier foran et fullsatt stadion. Jeg ønsker å takke hele byen for utrolig støtte og sender en ekstra takk til Gaukereiret for å gjøre Øster Hus Arena til den beste stadion å spille på i OBOS. Stor takk til alle spillere og ansatte i Sandnes Ulf, masse lykke til videre og husk bak skyen vil himmelen alltid være lyseblå, sier Steffen Landro til Sandnes Ulfs hjemmeside.

Bojan Zajic blir midlertidig hovedtrener

Bojan Zajic, som var Landros assistenttrener, blir vikartrener fram til klubben har funnet en ny hovedtrener.

– Vi har masse kvalitet i stallen og vet at Sandnes Ulf skal kunne hevde seg i OBOS-ligaen. Nå handler det om å samle all positiv energi til neste kamp. Det er ikke noe annet enn hardt arbeid som kan få oss ut av denne situasjonen, siteres styreleder Terje Hopen.

Før cupkampen mot Brodd om ti dager spiller Sandnes Ulf to kamper i OBOS-ligaen. Førstkommende lørdag kommer serielederne HamKam på besøk, og på onsdag reiser Sandnes på bortekamp til Bryne.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -