Brann-kaptein tilbake for fullt etter å ha blitt båret ut forrige kamp

207
Daniel Pedersen. Bilde: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no.

Branns kaptein Daniel Pedersen måtte forlate banen på båre da Brann møtte Tromsø (1-1) på lørdag. Nå er dansken tilbake i full trening.

Etter drøye sytti minutter landet Pedersen på nakken etter en duell, og endte opp med å bli båret ut. Brann informerer på sin hjemmeside at 28-åringen ble grundig undersøkt på sykehuset, men at han ikke har pådratt seg noen skader.

– Nakken er litt stiv og øm, men det er sjekket ut og ingenting er gale. Jeg er klar til kampen på søndag, sier Daniel Pedersen til Branns hjemmeside.

På søndag spiller Brann mot Mjøndalen på hjemmebane. Etter poengdelingen mot Tromsø har Brann seks poeng etter 13 kamper og ligger sist i Eliteserien. Pedersen mener at kampen mot Mjøndalen har stor betydning.

- Annonse -

– Den blir veldig viktig. Det er klart at det ikke var godt nok mot Tromsø, så vi skal jobbe hver dag med å bli bedre, og det skal skje med det samme. Det er klart den er utrolig viktig, sier Pedersen i et intervju med Branns hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -