Krogstad: – Veldig frustrerende

740
Fredrik Krogstad. Foto: Anders Grydeland, Grydis.no

Sandnes Ulf tok imot Lillestrøm til dyst på Øster Hus Arena igår, oppgjøret endte 1-1 og det var en skuffet Fredrik Krogstad etter kampen.

– Vi dominerer banespillet, men vi har ikke bra nok balltempo til at vi skaper store nok sjanser. Vi har mer å gå på, men samtidig så er vi veldig mye bedre enn Sandes Ulf. De har en sjanse og den scorer de på, veldig frustrerende, sier Krogstad til Fotballnerd.no

Krogstad er klar over at dette kampbildet kan vente Lillestrøm i mange av kampene denne sesongen, motstander legger seg lavt og satser på kontringer.

– Vi er mest opptatt av oss selv og vårt eget spill, men nøkkelen i slike kamper er balltempo og intensitet. Så er vi nødt til å score på sjansene våres og det utnyttet vi ikke godt nok igår, avslutter Krogstad.

- Annonse -

Les også: Poengdeling i Sandnes: – Slipper inn på den ene sjansen de har

Sanel Kapidzic var derimot mer fornøyd med kampen
Sanel Kapidzic, Sandnes Ulf. Foto: Aleksander Gjengedal Sunde, Fotballnerd.no

– Det var en god defensiv kamp fra vår side. Vi skapte ikke det helt store, men scorer på den ene sjansen vi får og det er vi selvsagt fornøyd med. Vi spiller mer defensivt enn vanlig og er fornøyd med det ene poenget selv om vi selvsagt gjerne skulle hatt tre, sier Kapidzic til Fotballnerd.no

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -