Poengdeling i Sandnes: – Slipper inn på den ene sjansen de har

596
Målscorer for Sandnes Ulf, Kent Håvard Eriksen. Foto: Aleksander Gjengedal Sunde, Fotballnerd.no

(Sandnes Ulf – Lillestrøm 1-1) Sandnes Ulf og Lillestrøm barket sammen i den siste kampen i 3.runde av OBOS-ligaen. Sandnes Ulf scoret først men Lillestrøm svarte.

Det var en 1.omgang uten de alt for store sjansene. Den største sjansen kom ikke før det 45.minutt. Lillestrøm`s finske ny-signering Kaan Kairinen blir spilt fint gjennom på høyresiden. Alene med keeper fyrer Kaan av ett skudd som stryker stolpen.

Ny Lillestrøm-sjanse

Det var ett Lillestrøm-lag som startet 2.omgang med meget høyt press og allerede i det 51.minutt fikk Fredrik Krogstad en fin mulighet til å sette sitt andre mål for sesongen. Men en kjemperedning av langstrakte Pål Vestly Heigre nede i høyre hjørnet gjorde at det sto fortsatt 0-0.

Lekkert forarbeid og 1-0 til hjemmelaget

Det skulle ta lang tid før det første målet kom. Etter 61.minutter fikk den tidligere Vålerenga-spilleren Magnus Grødem ballen. Med ett fint forarbeid og en lekker pasning ble Kent Håvard Eriksen sendt alene gjennom med Lillestrøm sin målvakt. Ett enkelt skudd mellom benene til Lillestrøm sin målvakt og dermed 1-0 til hjemmelaget.

Lillestrøm-utligning

I det 71.minutt kom utligningen. Ett lavt innlegg av Lillestrøm sin høyreback Aleksander Melgalvis, så fikk Torbjørn Kallevåg en stor mulighet til å sette inn utligningen. Skuddet er utenfor rekkevidde for Sandnes Ulf-keeperen men treffer stolpen. På returen stod Simen Kind Mikalsen som fikk en enkel jobb med å sette ballen i det åpne buret.

Lillestrøm presset på de siste 20.minuttene og hadde flere store sjanser men Pål Vestly Heigre hadde flere monster-redninger mot slutten.

Ikke veldig fornøyd med sluttresultatet

Torbjørn Kallevåg var ikke veldig fornøyd med sluttresultatet. – Litt tamt, men vi styrer jo kampen og skaper alt. Slipper inn på den ene sjansen de har. Kjedelig, men vi må bare jobbe på, sier han til Fotballnerd.no

Han er også tydelig på at de trener mye på å styre kampene og skal være forberedt på det.

God kamp fra vår side

Kent Håvard Eriksen var mer fornøyd etter kampen. – Veldig god kamp fra vår side. Gode defensivt i struktur. Glipper noen ganger men totalt sett greit resultat når man slipper de til mot slutten. Dog har vi noen gode overganger som vi kan utnytte bedre, sier målscoreren til Sandes Ulf.

Dermed ender det med poengdeling på Øster Hus Arena. Begge lagene er fortsatt ubeseiret i OBOS-ligaen 2020.