Tidligere VM-helt er ferdig i Dortmund

344
André Schürrle. Bilde: Steindy, Wikimedia.

André Schürrles tid i Dortmund er over for godt. 29-åringen, som slå den målgivende pasningen mot Mario Götze i VM-finalen 2014, og klubben ble enige om å terminere kontrakten.

Kontrakten til Schürrle hadde opprinnelig vart ut 2020/21-sesongen. Dortmund kjøpte angrepsspilleren i 2017 for rundt 300 millioner kroner fra Wolfsburg. Den siste av til sammen 33 Bundesliga-kamper (tre mål) for Dortmund spilte han i mai 2018. Deretter var han ett år på lån i Fulham (24 Premier League-kamper, seks mål). I 2019/20-sesongen var Schürrle på lån i Spartak Moskva (13 seriekamper, ett mål).

Les også: Poengdeling i Sandnes: – Slipper inn på den ene sjansen de har

– Det var en tid med opp- og nedturer, men også med mange verdifulle erfaringer, både sportslig og særlig privat. Jeg takker BVBs ansvarlige, og ønsker klubben og klubbens usedvanlige supportere lykke til med fremtiden, sier Schürrle til klubbens hjemmeside.

Dermed forlater begge spillere som var involvert i det avgjørende målet i VM-finalen Borussia Dortmund for godt. Allerede tidligere ble det kjent at klubben og Mario Götze ikke kom til å fortsette samarbeidet.

Det er foreløpig ikke kjent hvor André Schürrle fortsetter karrieren.

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball

Kommentarer

kommentarer