Sandnes Ulf signerer Kongsvinger-forsvarsspiller

424
Bilde: Aleksander Gjengedal Sunde, Fotballnerd.no.

Sandnes Ulf har signert forsvarsspilleren Fredrik Pålerud fra Kongsvinger.

Pålerud har signert en kontrakt ut 2022 med Sandnes Ulf. 26-åringen forblir dermed i OBOS-ligaen, til tross for nedrykket med Kongsvinger forrige sesong.

– Fredrik Pålerud er en hardtjobbende forsvarspiller. Han kan spille midtstopper, men har blitt mest brukt på høyrekanten til KIL. Han har også slitt skolebenken inn i mellom alle fotballøktene og er ferdig utdannet jurist, skriver Sandnes Ulf på sin hjemmeside om nysigneringen.

Les også: – Gode muligheter i Champions League

- Annonse -

Pålerud, som kom til Kongsvinger i 2013 fra Tromsø, har mye erfaring fra OBOS-ligaen og har spilt over 130 kamper på nest øverste nivå. Til sammen har han spilt 194 offisielle kamper for Kongsvinger.

I midten av januar kunngjorde Kongsvinger at høyrebacken kom til å forlate klubben. Pålerud var tydelig på at han ønsket en ny utfordring.

Les også: Brann jakter ny sportssjef

– Akkurat nå så føler jeg at jeg har gjort mitt i KIL. Noen ny sesong i OBOS eller 2.divisjon gjør ingen forskjell. Nivået er ikke avgjørende for min del. Jeg hadde reist fra KIL uansett om det hadde vært spill i OBOS eller ikke. Nå følger jeg magefølelsen og den sier at jeg trenger noe nytt. Da er det beste både for klubben og for min egen del at vi skilles, sa han til KILs hjemmeside i januar.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -