Avd. 1. Runde 4: Raufoss Fotball alene med full pott etter 2-1 over Grorud

591
Grorud Fotball v Raufoss Fotball endte 1-2. Foto: raufossfotball.no

Raufoss Fotball tok nok en ny sterk seier i møte med Oslolaget Grorud. Laget fra Toten står med full pott på 4 kamper og er alene på toppen med 12 poeng. Bak ligger Asker, Grorud og Alta med 9 poeng. Nederst finner vi Hønefoss BK som det eneste laget med 0 poeng.

Mjølner FK tok en meget imponerende seier borte i plankebyen, Fredrikstad. Narvik-laget vant 1-0 etter scoring av innbytter Børge Henriksen etter 61.min foran 3793 tilskuere, som gikk skuffet hjem. Østfold-laget som er storfavoritt til opprykk, finner vi på en 5.plass med 7 poeng.

Nybergsund IL Trysil tok sin første ligaseier da laget sendte Bærum hjem med et 2-1 tap.

Moss FK tok også sin første seier for sesongen da laget hjemme vant 4-2 foran 520 tilskuere, etter å ha snudd kampen der Hønefoss BK ledet 2-0!

RESULTATER 4.SERIERUNDE:

Nybergsund IL Trysil – Bærum 2-1

rapport fra hjemmelagets trener, Jarl Andre Storbæk: Vi følte oss godt forberedt på Bærum og hvilke styrker de har. Et robust lag som kommer til å sanke mye poeng i årets serie. 1 omg virket tam fra vår side. Vi fikk ikke ut energien vi ønsket og gikk til pause på 0-1. Kunne fort vært større ledelse til Bærum. Fikk snakket sammen i pausen og justert oss. Heldigvis kom vi ut med ny energi og fikk uttelling tidlig i 2 omg. Etter 2-1 ledelsen, ble det mange lange baller opp fra Bærum som stopperne og keeperen hadde god kontroll på. En lag seier, som er god å ta med seg inn i ny treningsuke, avslutter Storbæk til fotballnerd.no

Moss FK – Hønefoss BK 4-2

hjemmelagets kaptein, Thomas Klaussen, scoret to av målene i 4-2 seieren hvorav et straffemål.

rapport fra nevnte Thomas Klaussen: Utrolig viktig seier for oss. Vi har fått lite igjen for prestasjonene i kampene tidligere i år. Utrolig sterk moral i laget å snu 0-2 til 4-2 i en slik periode vi har vært i. Mine mål i kampen: Skårer på straffe og header inn en corner med to minutters mellomrom, avslutter en meget fornøgd Klaussen til fotballnerd.no

Grorud Fotball – Raufoss Fotball 1-2

toppoppgjøret endte med borteseier til Raufoss Fotball, som har hatt en imponerende start på sesongen med 4 strake seirer av 4 mulige.

rapport fra Groruds, Henning Bunæs: Vi startet ut veldig bra og fikk satt et godt press på Raufoss. De ble liggende svært lavt og vi kom til en del gode sjanser. Men felles for de fleste angrepene var at det ble bare nesten. Mot spillets gang var det Raufoss som fikk satt den første. Selv om kampen fortsatte i samme spor satte de også inn 2-0. Raufoss var svært effektive, men samtidig dyktige i de avgjørende situasjonene. Heldigvis fikk vi satt inn ett mål rett før pause. Andreomgang ble litt stillingskrig. Raufoss var farlige på kontringer, mens vi hadde mest ball. Det ble ingen flere mål, selv om begge lag var farlig frampå ved flere anledninger. Det mest rettferdige hadde vel vært uavgjort, men Raufoss var som sagt best i de avgjørende situasjonene, avslutter Bunæs til fotballnerd.no

rapport fra Raufosspiller, Håvard NomeGrorud åpnet frisk og var det klart beste laget de første 15-20 minuttene av kampen. Raufoss spilte seg mer og mer inn i det og etter 17 minutter skårte Emile Dadjo 0-1 til Raufoss, mot spillets gang. Stian Simenstad økte ledelsen til 2-0 etter 36 minutters spill. Grorud var farlig frempå noen ganger, og 2 minutter senere reduserte Grorud til 1-2. Raufoss forsvaret sto godt i mot og i 2.omgang var det et solid defensivt kollektivt som sørget seier til bortelaget og tabelltopp. Grorud presset på men klarte ikke å skape de største farlighetene. Raufoss fikk noen fete overgangsmuligheter, men klarte ikke å skåre flere mål. Det endte 2-1 til Raufoss på Grorud kunstgress, avslutter Nome til fotballnerd.no

Alta – Fram 3-0

Alta fikk Juan Manuel Cordero Santana utvist med direkte rødt kort etter 23 spilte minutter på stillingen 3-0

Fredrikstad – Mjølner 0-1

rapport fra en meget fornøgd Mjølner-keeper, Daniel Dehnes Ravneng: Vi hadde som mål å overraske, noe jeg tror vi klarte. Fredrikstad åpner kampen best og har ball mest. Etter ca 20 min, så tar vi litt mer over. Fredrikstad har kun en målsjanse i første omgang. Andre omgang åpner vi best hvor vi har mest ball. Vi er heldige og dyktige når vi får vår scoring. Børge Henriksen er den spilleren du vil ha i de situasjonene. Fredrikstad prøver å få til en sluttspurt, hvor det blir mye lange baller, men kampen bare ebber ut. En solid kamp av oss defensivt, avslutter Ravneng til fotballnerd.no

rapport fra FFKs, Rino Falk Larsen: Lugget fra vår side fra start til slutt. Vi klarte ikke å få den flyten i spillet som vi ønsker, og vi blir stressa med ballen. Vi gjør enkle feil som vi straffer oss knallhardt, avslutter Falk Larsen til fotballnerd.no

Asker – Odd 2 2-0

Stabæk 2 – Elverum Fotball 3-3

hjemmelaget ledet 3-1 i kampen, men Elverum Fotball kom tilbake og berget et poeng i Bærum.