Avd. 2. Resultater 2.runde: Bjørnevatn snudde 1-2 til 3-2 seier i sluttminuttene mot Selbak

813

Nyopprykkede Selbak og Bjørnevatn møttes i 2.serierunde i en kamp der hjemmelaget ledet 2-1 frem til det 87.min, så utligner Dan Michael Randa til 2-2. Hans lagkamerat, Giedrius Tomkevicius, ble matchvinner med sin scoring på overtid.

Valdres har full pott etter 2 kamper etter at laget vant 5-1 hjemme mot Skjetten. Eidsvold Turn har også full pott etter sin borteseier mot Kråkerøy.

Gjelleråsen ledet 3-0 mot Østsiden, men Østfold-laget slo tilbake og reddet et poeng og 3-3.

Imponerende av Lørenskog som lå under 1-3 ved pause i Drammen, men dro hjem med 4-3 seier!

RESULTATER 2.SERIERUNDE:

Skedsmo – Vestfossen 1-2

Endre Bakke Arntzen scoret begge målene for Vestfossen. Lagene møttes også i NM kvalik den 4.april, og da endte det også med 1-2 på Skedsmo!

rapport fra Skedsmos kaptein, Sondre Karterud: Første omgang styrer vi spillet og kjører angrep på angrep. Vi er flinke til å stå etter og har et voldsomt trykk på dem, som gir oss mange sjanser uten at det blir mål. Vestfossen får en stor sjanse som stoppes av en våken Mundal. Han slår langt mot Lars Jørgen Mork, som til slutt får ballen i mål. Etter 1-0 scoringen, fortsetter vi å presse på, og blir snytt for straffe da Jesper Kornbakk blir felt innenfor 16-meteren. Det står 1-0 til vi har spilt 40 min. Da snur Vestfossen det med to lange innkast, hvor noen tilfeldigheter sørger for 2 scoringer. Vestfossen har altså snudd det til pause.

I 2. omgang fortsetter vi å styre spillet, og får utrolig mange sjanser, uten at vi scorer på dem. Utrolig bittert å tape denne kampen, da det er to innkast som ødelegger, og vi egentlig har store, og mange nok sjanser til å score 4-5 mål. Likevel skal Vestfossen ha for at de drar i land dette. De vet hva de er gode på, og får resultater, avslutter Karterud til fotballnerd.no

rapport fra bortelagets Kim Vesterheim Berntzen: Vi kommer til kampen mot Skedsmo med et noe redusert mannskap med noen sentrale spillere ute. Cupkampen i uka slet på endel spillere. Vi holder oss lojale til kampplanen og utnytter våre styrker til det fulle. Vi scorer to mål etter gode innkast fra Trygve Andreassen. Skedsmo trykker på, men vi har god kontroll defensiv. Vender fornøyde hjem med 3 poeng etter en slitekamp, avslutter Berntzen til fotballnerd.no

Gjelleråsen – Østsiden 3-3

Thomas Rydèn ble 2-målsscorer for hjemmelaget foran 173 tilskuere på Li kunstgress

hjemmelagets spiller og målscorer, William Berg Romundgard, gir oss følgende rapport: Vi starter kampen veldig bra og kjører over Østsiden i nesten hele 1. omgang. Jeg scorer 1-0 etter at Bjørndalen skyter fra 16 meter ca, så får jeg styrt ballen inn. 2-0 scorer Rydèn etter en bra kontring, og 3-0 scorer samme mann etter et fantastisk innlegg av Mathisen. Vi har store muligheter til å sette 4-0, men isteden så slipper vi inn et veldig enkelt mål imot rett før pause. I 2. omgang blir vi for defensive, og tør ikke å spille ballen. Østsiden scorer 3-2 på nok et veldig enkelt mål hvor vi er uheldige helt bakerst, og så scorer de 3-3 helt på slutten. Fryktelig surt å miste en 3-0 ledelse mot et lag vi er mye bedre enn, men allikevel bra med 4 poeng på 2 kamper, avslutter Romundgard til fotballnerd.no

Kråkerøy – Eidsvold Turn 2-3

Bortelagets Thierry Dabove, ble 2-målsscorer hvorav et straffemål

Turns kaptein, Jon Erik Økland, gir oss følgene rapport: Vi er best i 10 minutter, også etter at vi får 0-1 så slipper vi oss altfor mye ned. Kråkerøy klart best resten av kampen, selvom sjansemessig så er det kanskje ganske likt. Vi klarer ikke å komme i gang med spillet, og blir jagende alt for mye imellom. Heldige som får med oss 3 poeng, avslutter Økland til fotballnerd.no

Valdres – Skjetten 5-1

Dominic McGiveron og Simen Høglien ble 2-målsscorere for Valdres

rapport fra hjemmelagets kaptein, Thomas Brekken: Det er en jevn kamp i starten, men etterhvert tar vi mer og mer over banespillet og dominerer til tider. Vi får først uttelling på en corner, og etter det setter vi kjapt inn både 2-0 og 3-0 som også er resultatet ved pause. I 2. omgang fortsetter vi i samme spor og setter inn to flotte mål til. Vi slipper ikke til så mange sjanser og skulle gjerne holdt nullen i denne kampen. Nok en solid prestasjon av oss, avslutter Brekken til fotballnerd.no

Selbak – Bjørnevatn 2-3

bortelagets Dan Michael Randa, gir oss følgende rapport: Vi starter første omgang litt forsiktig, kjenner lite til Selbak så vi skulle åpne kampen med direkte spill og lav risiko. Selbak styrer kampen og vi ligger litt bakpå. Vi gjør av en eller annen grunn ikke det vi blir enig om og får noen farlig brudd i midten og Selbak er farlig når de vinner ballen. 1-0 kommer fra en lang pasning i bakrom da vi står høyt uten press på ballfører. Vi klarer og skjerpe oss litt med føler Selbak har et overtak, di er vassere i duell spillet og løper mere. 1-1 kommer i det 18.min etter innkast nesten fra egen corner, vi spiller oss ut å avslutter med en klassisk 45 ut også bankes den inn. Martin Mentyjærvi ble Bjørnevatn IL’s første målscorer i den nye 3.div.

Selbak scorer så 2-1 på et vakkert brassespark like før pause og den er sur å få i trynet på vei inn i garderoben. De var best i 1.omg så det var fortjent.

Pausen brukes godt! Trener Anton Romanov tar en liten hårføner og kommer med ord vi trenger og høre. 2.omg starter med at vi er mye bedre på den kamp planen vi har. Selbak er gode men fra det 70.min føler jeg vi har overtaket og presser fram mange feil. Vi bytter innpå evig unge Kim-Gjøran Nilsen som kommer inn og gjør livet surt får deres back. Vi får noen gode sjanser men den vil ikke inn. Stopperne våre rydder unna det meste når Selbak kommer. I det 86.min vinner vi ballen på midten, Ruben header til meg, som spiller Kim-Gjøran igjennom. Kimmis dribler seg forbi backen og ned til linja før han serverer ballen 45 ut til meg som kan bredside inn 2-2. Nå har vi troen på 3 poeng og vi kjører på videre. 3 min seinere får vi corner. Jeg løper på første og header, blir reddet på strek, returen havner hos meg, brenner til med venstre foten, men igjen redning på strek. Men den returen havnet hos spillende trener Giedrius som banker inn 2-3 i 89.min!!! Vi gjør noen bytter og ror 3 poeng i land. Fantastisk lagmoral, innsats og vinnervilje. Veldig stolt av dette laget, avslutter Randa til fotballnerd.no
referat hentet fra hjemmelagets facebook-side: Surt tap for langveisfarende og hyggelige finnmarkinger denne lørdagen. Vi gjennomfører en bra kamp i 60 min,hvor vi er det beste laget. Bjørnevatn skal ha ros for å aldri gi opp og de siste 30 min presser de oss bakover. Vi holder unna til det gjenstår 3 min av ordinær tid og når de setter inn 3-2 på overtid,så blir det et veldig tungt tap for gutta.

Kvik Halden – Lillestrøm 2 0-2

Gary Martin scoret begge målene ffor LSK2 i en kamp er hjemmelaget fikk sin kaptein, Dardan Sæter-mehmeti utvist med direkte rødt kort i sluttminuttet.

Strømsgodset 2 – Lørenskog 3-4

Lørenskog snudde 1-3 til 4-3 seier i Drammen, meget imponerende! Lørenskog har åpnet med 2 seirer i årets sesong. Riki Tomas Alba og Andreas Storsveen Romøren scoret 2 goaler hver for Lørenskog.

Tabell, toppscorerstatistikk samt kampprogram for neste serierunde, finner du HER