Avd. 2. Runde 1: Kyle Spence og Robin Hofer Dahl scoret hvert sitt hatttrick

653
Kyle Spence (bildet) scoret hattrick for Valdres i 4-1 seieren borte mot Vestfossen. Foto: valdresfk.no

Valdres sin debutant i seriespillet, Kyle Spence, scoret hattrick da laget vant 4-1 borte mot Vestfossen.

Nyopprykkede Bjørnevatn og Gjelleråsen møttes til serieåpning i Finnmark, i en kamp der gjestene tok med seg alle 3 poengene hjem etter sin 2-0 seier.

Robin Hofer Dahl fikk sin debut for Eidsvold Turn i serien og noterte seg med et hattrick i 5-1 seieren over nyopprykkede Selbak. Christian Aarbogh Bjerke debuterte i Turn-målet.

RESULTATER 1.SERIERUNDE:

Skjetten – Kvik Halden 0-1

rapport fra bortelagets Øystein Lundblad Næsheim: En klassisk første seriekamp. Mye kriging og lite finspill på en veldig hard og vanskelig bane, som gjorde det vanskelig å holde ballen langs bakken. Vi brenner en straffe rett før pause, mens Skjetten har en i stanga litt tidligere i omgangen. 2.omgang får vi litt mer kontroll på banespillet,og vi scorer kampens eneste mål etter rundt 70 min på et flott langskudd fra Sjømo Eriksson. Skjetten med et visst trykk på slutten uten å komme til de helt store sjansene. En fin seier for oss i en kamp som fort kunne vippet begge veier!, avslutter Næsheim til fotballnerd.no

Lørenskog – Kråkerøy 1-0

rapport fra bortelagets spiller nr. 3, Jørgen Hansen: Føler vi aldri får i gang spillet og trykket i første omgang og Lørenskog er hakket kvassere. De scorer på straffe, men skaper ikke noe særlig mer, vi skaper heller ikke veldig mye. Andre omgang føler jeg vi styrer, uten å skape de helt store sjansene. Surt å tape denne kampen!, avslutter Hansen til fotballnerd.no

Bjørnevatn – Gjelleråsen 0-2

rapport fra hjemmelagets spiller, Dan Michael RandaVa en spennende og morsom kamp. Vi va veldig spent på ka som ville møte oss. 1. omg åpne med at Gjelleråsen går hardt ut å kjøre di første minuttan. Vi tar oss litt sammen og klare å jobbe oss inn i kampen. Veldig jevn omgang, begge lag har noen brukbare muligheter. Gjelleråsen kanskje noen fler enn oss. 0-0 til pause og vi har virkelig trua på at det hær kan vi klare.

2.omg startet greit, men etter en liten stund bynn Gjelleråsen å få et overtak, vi blir henganes litt etter i duellan. Vi legger oss litt lengre bak og prøver contre. Vi spiller godt i forsvar og keeperen våres er solid.

På tampen av kampen får vi den sure 1-0 scoringen i mot etter et skudd som blir reddet men Gjelleråsen plukker opp retur og setter den. Da flytter vi opp en midtstopper å prøver å gi alt får en utlikning men blir straffet på en kontring på overtid. Var et surt tap. Men får all del, Gjelleråsen er et godt lag. Vi tar lærdom av det å kommer sterkere tilbake, avslutter Randa til fotballnerd.no
bortelagets kaptein, Marius Pande, har følgende rapport å by på: Ingen velspilt kamp. Ble litt som forventet, en krigekamp. 1.omgang er jevnspilt og vi klarer aldri å skape de helt store sjansene. De er vel litt heldig som får spille 11 mot 11 resten av kampen, da keeperen deres etter min mening redder med hånda utenfor 16-meteren, men dommeren dømmer kun corner. I starten av 2.omgang klarer vi å sette et press på Bjørnevatn, men klarer ikke få ballen i mål. Målene kommer først etter at over 80 minutter er spilt. Ryden setter først inn en retur, før Bjørndalen gjør alt på egenhånd og avgjør kampen på overtid. En kamp som bar preg at det var første seriekamp, med mye nerver og duellspill og lite finspill, avslutter Pande til fotballnerd.no

Vestfossen – Valdres 1-4

«Man of the match», Kyle Spence, med sitt hattrick for Valdres!

Østsiden – Skedsmo 1-1

hjemmelagets spiller, Rang Ferej, får sitt andre gule kort i kampen etter 59.min, dermed rødt kort, på stillingen 1-0.

bortelagets spiller og kaptein med nr. 15 på ryggen, Sondre Karterud, har følgende rapport: Møter et sterkt Østsiden-lag som er tippet høyt på tabellen denne sesongen. Hjemmelaget går opp til 1-0 ved straffe allerede etter 3 minutter, som blir stående til pause. Ellers en ganske jevnspilt førsteomgang, hvor begge lag har en del sjanser. I 2. omgang starter vi friskt, og kjører angrep på angrep. Østsiden får sin høyre-back utvist midt i omgangen, og vi presser for redusering. Vi får noen farlige overganger imot, men en meget god Fredrik Mundal stenger buret bak hos oss. Mot slutten får vi utligningen ved en lang ball som stusses over keeper av Jesper Kornbakk. Rett før slutt er vi nærme å ta alle 3 poengene da vi kommer alene med keeper, men det ender 1-1. Et resultat vi kan se oss fornøyde med mot et godt Østsiden-lag, avslutter Karterud til fotballnerd.no

Eidsvold Turn – Selbak 5-1

«Man of the match», Robin Hofer Dahl, med sitt hattrick for Turn.

Rapport fra hjemmelagets kaptein, Jon Erik Økland: Meget solid kamp fra vår side. Første omgang var ikke topp spillemessig, men vi skapte mange store sjanser uten å sette disse. I 2.omgang så er det ett lag på banen og det er aldri noen tvil om hvor seieren skulle ende. 5-1 og 3 poeng i første kamp er fryktelig deilig, avslutter Økland til fotballnerd.no

Lillestrøm 2 – Strømsgodset TF 2 2-1

Tabellen, toppscorerstatistikken samt kampprogram for neste serierunde, finner du HER