HamKam-keeper er klar for Eidsvold Turn

206
Bilde fra kampen mellom Eidsvol Turn og Vålerenga 2 i 2020. Bilde: Sören Döpker, Fotballnerd.no.

Eidsvold Turn har signert Andreas Hippe Fagereng fra HamKam. Den 20 år gamle målvakten har signert en kontrakt ut året med PostNord-klubben.

Fagereng kom til HamKam i 2018. Han debuterte for førstelaget i en cupkamp mot Ottestad i 2019, og fikk samme år to kamper i OBOS-ligaen for klubben. Høsten 2019 spilte Fagereng dessuten en kamp for Norges G19-landslag.

Les også: Eliteserien Fantasy: Bernt Hulsker er klar, er du?

2020-sesongen endte imidlertid uten en offisiell kamp for den unge keeperen. Fagereng satt på benken eller på tribunen. Han legger ikke skjul på at ønsket om mer spilletid var en viktig motivasjon for overgangen.

- Annonse -

– Det skal bli spennende å kjenne på nivået i PostNord-ligaen. Tror dette er noe jeg trenger nå på dette tidspunktet av fotballkarrieren min. Prøve et nytt miljø og ikke minst spille kamper igjen. 2020 ble en lang sesong uten spilletid. Målet blir helt klart å spille seg inn på laget og få så mye spileltid som mulig, sier Fagereng til HamKams hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -