– En stor utfordring for klubben

778

Gjelleråsen skal spille sin andre sesong i 3. divisjon denne sesongen, men avdelingen ble mye tøffere denne sesongen enn i fjor.


Da Gjelleråsen rykket opp fra 4. Divisjon i 2017 var det ikke mange som hadde tro på at de skulle klare å holde seg i 3. Divisjon, men guttene på laget ga alt i alle kampene og endte opp på en god 6. plass da sesongen var over. Hjemme på Li ble det 7 seire, blandt annet mot Strømsgodset 2 og Lillestrøm 2, som i disse kampene stilte med flere spillere fra A-laget. Og det ble kun ett tap på eget gress, og det kom mot Kvik Halden som rykket opp samme sesong.

I fjor var Gjelleråsen heldig med avdelingen sin og fikk kun Bjørnevatn som krevde lang reise. I år har ikke Gjelleråsen vært like heldig med sin avdeling. Totalt 9 flyreiser må laget på i løpet av sesongen. I tillegg skal de møte Hønefoss, som er godt kjent for de fleste som har fulgt med på norsk fotball.

Vil du dekke breddefotball for Fotballnerd.no? Se hvilke lag som er ledige her

- Annonse -

– En fin utfordring

Etter tre sesonger som trener for Gjelleråsen gikk Bent Inge Johnsen til Lyn før denne sesongen og inn har unge Ørjan Heiberg kommet til.

– Jeg er 26 år og har trent FUVO de tre siste sesongene, og før jeg ble trener har jeg spillerbakgrunn fra FUVO og Nybergsund. Rent fotballmessig er jeg glad i hurtig og solid fotball begge veier. Laget mitt skal fremstå med god disiplin og være positive i måten å tenke fotball på, sier Heiberg til Fotballnerd.no.

På spørsmål hva Heiberg syns om den kommende sesongen med så mange krevende bortekamper svarer Heiberg følgende.

– Jeg ser på det som en fin utfordring. Reise langt for å spille fotball kan være veldig gøy. Nye motstandere og nye steder av Norge skal utforskes. Men det er klart det er en stor utfordring for klubben. Vi skal f. eks ut å reise mer enn OBOS-klubbene. Det finnes mange dyktige folk i klubben, så jeg har stor på at vi sammen skal klare dette. Men det er ikke gunstig for ett lag på nivå 4 å reise for 5-600 000 i løpet av 6 mnd.

– Det blir krevende

I år skal Gjelleråsen opp mot nevnte Hønefoss, Harstad, Melbo, Leknes, Fløya, Finnsnes, Skjervøy, Junkeren, Skjetten, samt 2. lagene til Lillestrøm, Tromsø, Bodø/Glimt og Ull/Kisa.

Heiberg er klar på at det blir mer krevende i år å beholde samme posisjon som i fjor.

– Det krever enda mer i år enn i fjor, men potensialet i laget og klubben tilsier at det skal være muligheter for det. Troppen ser bra ut. God kontinuitet fra fjoråret. Den unge stallen har blitt ett år eldre. Noen ut, også håper vi å se noen passende fjes inn i gruppa vår. Det finnes i tillegg mange gode unggutter i egen klubb.

Må ta betalt

Gjelleråsen var en av få klubber i 3. Divisjon som hadde frivillig betaling forrige sesong. Denne sesongen ser ikke klubben noen annen mulighet enn å ta betalt for inngang. Klubben er meget rimelige og tar kun 50kr per kamp på Li. Det er en meget god pris for å se morsom fotball. Det er også mulig å kjøpe sesongkort på Li den kommende sesongen som Gjelleråsen tar 500kr for.

– Vi solgte 50 sesongkort før jul, og med de som har gått til samarbeidspartnere er det pr nå 70 sesongkort i omløp. Så håper vi å selge 50 til før seriestart, sier daglig leder Raymond Johansen til fotballnerd.no.

Gjelleråsen sparker i gang fotballsesongen 13. April borte mot Melbo, før Lillestrøm 2 gjester kunstgresset på Li 22. April.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -