Ståle i motvind: Rettferdig at folk tviler

50
Flere tviler på om Ståle Solbakken er rett mann i sjefsstolen for det norske landslaget. Foto: Skjermdump, Youtube.

Kritikken har haglet ned over den norske landslagstreneren Ståle Solbakken etter nye skuffelser. Til VG forteller landslagstreneren at det er rettferdig hvis folk tviler på ham.

1-2-tap mot Tsjekkia og et 1-1-resultat mot Slovakia.

Dette er fasiten etter Norges nylig avsluttede landslagsperiode, noe som har medført enorm kritikk rettet mot den norske landslagstreneren Ståle Solbakken.

Men allerede før 1-1-resultatet mot Slovakia ble det stilt spørsmål ved landslagstreneren.

- Annonse -

Fra TV2 Norges fotballekspert Jesper Mathisen lød det før kampen mot Slovakia: «jeg tror mange har blitt lei av Ståle Solbakken».

Les også:

Merkelig statistikk fortsetter: Georgia EM-debuterer

Alle 24 lag er på plass: Få det samlede EM-overblikket

Statistikknettsted: Liverpool-stjerne er den beste angriperen i England

Og nettopp denne påstanden svarer den norske landslagstreneren på overfor VG.

– Nei, jeg vil selvfølgelig at alle skal ha troen. Men jeg føler ikke at mange mangler den. Det er det minste problemet. Alle internt er enige om hvordan vi ønsker å fremstå, både spillere og trenere.

– Det er rettferdig at folk tviler. Jeg har ikke noe problem med at man blir frustrert og sint. Men jeg krever også retten til å argumentere for mitt synspunkt. Min oppgave er å få det beste mulige ut av det sammen med spillerne, forklarer Ståle Solbakken.

Ståle Solbakken, som i mai fikk en ny kontrakt med Norge, har generelt vært utsatt for en del kritikk i den norske sportspressen for lagets skuffende resultater.

Norsk fotball diskuterer du i vår FB-gruppe

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -