4.div: Kim Brenna på hel volley gav Fu/Vo 1-0 seier mot Eidsvold IF

538

For et mål! Kim Brenna traff blink på hel volley etter en corner og ballen fant nettmaskene nederst ved stolperota utagbart for hjemmelagets meget gode keeper, Glenn Wilsgård!

Fu/Vo vant 1-0 borte mot Eidsvold IF, men kampen kunne ha produsert flere mål fra begge lagene.

I starten av kampen, noterer vi første målsjanse når Kim Brenna kommer i full fart alene mot Wilsgård, men han mener å bli hektet bakfra av Jim-Freddy Pedersen og dermed får Wilsgård avverget. Brenna roper til dommeren, men blir ikke hørt.

Ørjan Hopen prøver skuddfoten et par ganger, men forsøkene går enten til side eller over mål.

Det er varmt på Eidsvoll og lagene blir bedt om å ta en drikkepause midtveis i omgangen av dommeren.

På corner fra Ørjan Hopen, får Fredrik Nilsen en megastor sjanse på heading, men utrolig går forsøket over tverrliggeren.

3 min før hvilen, får hjemmelaget en stor målsjanse når Fredrik Kristiansen header ballen i stolpen på en corner, nær 1-0 til hjemmelaget. Kort tid etter, redder Wilsgård med en benparade et godt skudd fra Brenna. Lagene går til pause på 0-0.

Glenn Wilsgård med en imponerende benparade avverger skuddet fra Kim Brenna. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

I starten av 2.omgang, får Brenna sjansen på et frispark, men en meget god Wilsgård får slått ballen over tverrliggeren og til corner.

Glenn Wilsgård får slått til corner etter et frispark fra Kim Brenna i starten av 2.omg. Meget god redning! Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Ørjan Hopen prøver seg rett etterpå, men igjen slår Glenn Wilsgård ballen over til en ny corner.

Glenn Wilsgård med nok en strålende redning på et skudd fra Ørjan Hopen. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Så på corner i det 63.min, får Kim Brenna fullklaff på bakerste stolpe, på hel volley, og ballen finner nettmaskene og ned ved stolperota. Bortelaget leder 1-0.

Bildeserie av målet:

Ballen med retning Kim Brenna. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no
Kim Brenna, delvis skjult, får fulltreff på hel volley. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no
Ballen med retning stolperota. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no
Ballen spretter opp i netttaket og Fu/Vo leder 1-0. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Det beordres ny drikkepause av dommeren.

Sondre Emilsen hos Fu/Vo prøver fra langt hold å lobbe over Wilsgård på slutten av kampen når han ser at Wilsgård står langt ute, men sistnevnte klarerer ved å få ballen over tverrliggeren til corner.

Magnus Kristengård får en stor sjanse til å skaffe et poeng, men skyter ballen over mål fra 10 meter!

Hjemmelaget får en ny sjanse rett før sluttsignalet, men Andre Thomsen klarerer til corner.

Men Fu/Vo vinner 1-0 etter praktmålet til Kim Brenna og tar med seg 3 viktige poeng hjem.

fotballnerd.no fikk en prat med matchvinner, Kim Brenna, etter kampslutt: Seieren satt langt inne, det ble en krigekamp for oss. Vi har kontroll de første 45 min, men vi flytter ikke ballen fort nok. Vi skaper noen langskudd og jeg får en stor sjanse som Wilsgård får tåa på.

I pausen blir vi enige om større balltempo, noe vi klarer til dels. Jeg får fullklaff på hel volley og det er deilig å se ballen går i mål! Vi gjør en kamp langt unna pari, men vi vinner og det er tross alt det viktigste, avslutter Kim Brenna til fotballnerd.no

Matchvinner, Kim Brenna, meget fornøgd med sin fulltreffer og dermed 3 poeng for Fu/Vo. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

vi fikk også en prat med en glimrende keeper i hjemmelagets mål, Glenn Wilsgård: Vi klarte oss veldig bra, synes jeg. Vi lå tett og kompakt lavt. Vi visste at de kom til å slå mye på bakrom til Kim Brenna, hadde mye fokus på han i 1.omg. Han hadde en stor sjanse i 1.omg da vi bommet på en klarering. Vi kunne fort ha tatt ledelsen da vi traff stolpen.

I pausen bestemte vi oss for fortsatt fokus på Kim Brenna. Vi blir slitne etterhvert i omgangen og Brenna får stå helt alene og får frem en klassescoring, som bare Kim Brenna klarer! Hel volley og helt nede ved stolperota! Det er bare å ta av seg hatten og appludere for den scoringen! Vi hadde fortjent et poeng idag, vi har sjanser nok til det, men vi gjør en god kamp tross tap, avslutter Glenn Wilsgård til fotballnerd.no

Glenn Wilsgård spilte nok en glitrende kamp for Eidsvold IF, men kunne ikke forhindre hjemmetapet for Fu/Vo. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no