Torsten Lieberknecht er ferdig i Braunschweig

280
Torsten Lieberknecht er ferdig i Braunschweig, etter over ti år som hovedtrener. Bilde: Steven Schaap, Wikimedia.

Én dag etter at Braunschweig rykket ned til 3. Liga, har klubben kunngjort at samarbeidet med hovedtrener Torsten Lieberknecht avsluttes. Lieberknecht hadde tatt over klubben akkurat ti år og to dager tidligere.

Treneren klarte i løpet av de siste tre kampene i 2007/08-sesongen å kvalifisere seg til den på denne tida nye 3. Liga med klubben. Lieberknechts største suksess i Braunschweig var opprykket til Bundesliga 2013, selv om klubben rykket ned igjen etter kun én sesong. I fjor vær Braunschweig igjen nære Bundesliga, men tapte begge kvalikkamper 0-1 mot VfL Wolfsburg. Etter en katastrofal sesong må Braunschweig nå ned igjen til 3. Liga.

– Etter denne veldig bitre dagen og en analyse av situasjon, har vi sammen med Torsten bestemt oss for at samarbeidet avsluttes. Torsten Lieberknecht symboliserer kontinuitet, som nesten ikke lengre finnes i dagens fotball. Dette er vi stolte på. Likevel mener vi at nedrykket til 3. Liga innebærer muligheten til å bygge opp det sportslige området på nytt. Vi takker Torsten for alt han har gjort i 15 år i klubben som både spiller og trener, sier styreleder Sebastian Ebel til klubbens hjemmeside.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -