Braunschweig-seier i Kaiserslautern

119
Mike Feigenspan scoret Braunschweigs første mål mot Kaiserslautern. Bilde: Silesia711, Wikimedia.

(Kaiserslautern – Braunschweig 0-3) Eintracht Braunschweig forblir i toppstriden i 3. Liga. Takket være gode innbyttere vant laget borte mot 1. FC Kaiserslautern.

Braunschweig hadde ballen mest i første omgang. Likevel kom gjestene kun til én god mulighet ved Martin Kobylanski etter kun fem minutter.

Kaiserslautern kom seg etter hvert bedre inn i kampen. Vertene skapte to målsjanser: Florian Pick traff ikke ballen fullt og Philipp Herchers forsøk ble klarert før streken.

Sett under ett var kampen likevel sjansefattig og preget av unøyaktigheter hos begge lag. Dermed ble det ingen scoringer i de første 45 minuttene.

Etter pausen skjedde det mer foran målene. Begge lag misbrukte én stor sjanse hver i begynnelsen av omgangen.

Tjue minutter før slutt tok gjestene ledelsen. Mike Feigenspan headet ballen i nettmaskene etter at innbytteren Alfons Amade hadde slått et presist innlegg.

Deretter avgjorde Braunschweig kampen i løpet av kort tid. Sju minutter etter scoringen doblet Leandro Putaro, en annen innbytter, ledelsen. Nye to minutter senere blokkerte José-Junior Matuwila et skudd av Amade med armen. Det påfølgende straffesparket konverterte Nick Proschwitz.

Med tolv poeng etter fem kamper er Braunschweig for øyeblikket på tredjeplassen. Kaiserslautern, som har fem poeng, ligger ti plasser bak klubben fra Niedersachsen.