Akershus 4.div, 3.runde: Nytt stortap for Sørumsand – tapte 6-0 på Kløfta

313

Sørumsand åpnet med en overraskende seier i Strømmen i serieåpningen, men i runde 2, fikk laget juling av Ull/Kisa 2 med 2-10. På Kløfta fikk laget 6 baklengs og nytt stortap. I løpet av 7 minutter, scorer Kløfta 5 mål (!), i perioden 51.-58.min. Målløst den siste halvtimen av kampen.

Fu/Vo fikk sin første seier i serien da laget vant 3-1 i Rælingen.

Et målrikt oppgjør på Jessheim, endte med 4-3 seier til Ull/Kisa 2 over Raumnes & Årnes. Ull/Kisa 2 står med full pott etter 3 kamper og 9 poeng, mens Årnes-laget står poengløse etter sine 3 kamper.

Kløfta og Aurskog-Høland står også med full pott, men har spilt 2 kamper så langt.

RESULTATER 3.SERIERUNDE:

Rælingen – Funnefoss/Vormsund 1-3

rapport fra bortelagets, Kim Brenna: Vi har vel egentlig full kontroll i hele første omgang og var best i samfulle 90 minutter. Vi slipper de til litt innimellom når vi mister litt konsentrasjonen, men utover det så var det en godt gjennomført kamp av oss og det er godt å være i gang med trepoengere, avslutter Brenna til fotballnerd.no

Eidsvold IF – Fet 1-1

Strømmen 2 – Skedsmo 2 0-3

rapport fra bortelagets keeper, Martin Bjørkeng: Vi hadde veldig god kontroll. Det var vi som hadde ball og vi som skapte sjansene så det var jo fullt fortjent. Og det kunne fort ha blitt en del mål til hadde vi vært mer effektive. Det er lenge siden jeg har spilt en kamp hvor jeg har hatt så lite å gjøre, avslutter Bjørkeng til fotballner.no

Ull/Kisa 2 – Raumnes & Årnes 4-3

rapport fra 2-målsscorer for gjestene og tidligere Ull/Kisa spiller, Mads Elvethun HansenVi starter matchen meget godt og scorer to fine mål før 11 min er spilt. Den første goalen kommer etter en fin gjennombruddspasning fra Lasse hvor jeg kommer alene med keeper å får satt ballen mellom bena på keeper. Vi fortsetter så kjøret og får inn 2-0 etter at Fred header ballen inn i feltet etter et innlegg fra vår venstre side. Jeg får så headet ballen over streken.  Ellers er det Kisa som tar over initiativet i kampen og setter 3 kasser på 15 min etter meget passivt forsvarspill fra vår side.

Andre omgang blir en kamp hvor det bølger mye frem og tilbake, sjanser til begge lag. Kisa scorer 4-3 etter 77 spilte og vi må jage på for en utligning, noe vi aldri får dessverre. Vi har noen sjanser vi bør omsette i mål, men når vi scorer 3 mål skal vi klare å ta med oss poeng hjem til Årnes uansett. Det defensive svikter i dag dessverre, avslutter Mads til fotballnerd.no

Eidsvold TF 2 – Aurskog-Høland 1-3

rapport fra bortelagets kaptein, Eirik Vedahl Haugen: Jeg syns vi kommer godt i gang i kampen og får satt press på Turn fra starten. Vi brenner et straffespark tidlig i kampen, men fortsetter å være det førende laget. Får betalt etter et nytt straffespark, og leder 1-0 etter halvtimen. Jonas Grahn dobler ledelsen før pause, etter glimrende forarbeid av Svardahl. Det første kvarteret etter hvilen, slipper vi Turn til på et par farligheter, uten at de klarer og omsette sjansene til mål. Vi har også en haug med store målsjanser i midtre del av 2.omgang, uten at vi klarer å få uttelling. Spikeren i kista, sitter ca 10 minutter før slutt, da Bergquist stanger inn et hjørnespark for oss, og 3-0. Turn får et trøstemål på slutten, etter en litt merkelig situasjon. Alt i alt, en godt gjennomført kamp fra vår side, avslutter Haugen til fotballnerd.no

Kløfta – Sørumsand 6-0

bortelagets spiller, Behzad Nazari, fikk direkte rødt kort etter 40 min på stillingen 1-0.

rapport fra Kløftas kaptein, Ole Fredrik Fjeldet Westheim: De starter klart best. Går ut i hundre og sjokkerer oss litt kanskje. Etter der mister de litt hode og får en mann sent ut og lager straffe til oss. Vi tar mye mer over etter dette og scorer 5 mål på 7-8 minutter i andre omgang, avslutter Westheim til fotballnerd.no