4.div: Sørumsand ledet 1-0, 2-1 og 3-2, men tapte 3-4 for Eidsvold Turn 2

614
Sørumsand v Eidsvold Turn 2. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Det var et hjemmelag som absolutt ville vinne kampen etter flott spill i 1.omg og gikk til pause med 2-1 ledelse, men i 2.omgang så var Eidsvold Turn 2 «strået hvassere» og vant fortjent 4-3 i Sørumsand.

Det skjedde ikke så mye de første 10 min av kampen, men etter 13 min finner hjemmelagets Magnus Kolbjørnsrud nettmaskene med en heading på corner.

Bortelagets spiller, Eirik Wilhelmsen Trøen, utlignet til 1-1 med et flott skudd fra 20-22 meter som treffer undersiden av tverrliggeren og i mål. Hans lagkamerat, Piotr Gawecki, er nær å føre bortelaget opp i 2-1 ledelse, når han treffer stanga med sin heading på en corner etter halvtimen.

Kampbilde Sørumsand v Eidsvold Turn 2. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Så etter 33 min får Sørumsands Saeed Ahmad Rahim en pasning foran målet, og plasserer  ballen til side for Hågen Solberg Einang i Turns mål, og det står 2-1.

Kort tid før hvilen får Khalil Mohammadi muligheten til å øke til 3-1, men alene med Einang, så går skuddforsøket på keeper og lagene går til pause på 2-1.

10 min ut i 2.omg, finner Mohammadi Arman Nazari, og sistnevnte skyter tilside for mål, her kunne Sørumsand økt til 3-1. Minuttet etter, har Turn et skudd på keeper Truls Nomerstad-Barikmo, men keeper redder lett.

Turns Theodor Bello (Nr.2 på ryggen) i duell. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Hjemmelagets kaptein, Benjamin Furberg, prøver et skudd fra 16-18 meter, men forsøket går via en forsvarsspiller og ut til corner.

Så viser kampuret 55 min, når Joakim Andre Madsen får fulltreff på et skudd fra 16 meter, og det står 2-2.

Men Sørumsand svarer et par minutter etterpå, når Saeed Rahim scorer på en retur fra keeper, og hjemmelaget går opp til 3-2.

Benjamin Furberg får en ny sjanse etter 70 min, men alene med keeper skrått, får keeper avverget målsjansen med en benparade og til corner.

Benjamin Furberg, hjemmelagets kaptein her med 8 på ryggen, hadde sine sjanser til nettkjenning for Sørumsand. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Så kommer kveldens vakreste mål signert Piotr Gawecki, når han på halvvolley scorer på en corner, et nydelig mål og det står 3-3 etter 73 min.

Kampens matchvinner blir Eirik Trøen, når han fra 20-22 meter, avfyrer et skudd som går under tverrliggeren og i goal. Turn2 reiser hjem med 4-3 seier, ikke helt ufortjent.

Saeed Rahim blir tomålsscorer for hjemmelaget, og Eirik Trøen hos Turn2 noterte seg også med to nettkjenninger.

fotballnerd.no fikk en prat med en skuffet kaptein, Benjamin Furberg, etter kampslutt:

Hvordan vil du oppsummere de første 45 min? Det er slapt, dårlig energi på laget. Vi har kontroll og leder 2-1 til pause. Eidsvold Turn skaper lite. I 2.omg fortsetter vi med å være slappe og dårlig energi. Vi får en scoring, mens Turn får 3 goaler. Vi taper fortjent mot et lag som ville mer. Dårlig innsats fra oss.

Hvordan vil du oppsummere sesongen så langt etter 6 spilte kamper? Veldig opp og ned. Noen helt fantastiske kamper, og noen elendige kamper. Vi er ikke «helt på» når vi f.eks. taper for Ull/Kisa 2.

Er åpningskampen mot Strømmen 2 den beste kampen så langt i sesongen? Den er en av de beste, ja.