Akershus 6.div: Mads Elvethun Hansen scoret 6 mål i 7-1 seieren over Kurland!

423

Raumnes & Årnes 2 møtte Kurland til match på Årnes 12.juni, og hjemmelaget vant hele 7-1 i en kamp der brødrene Elvethun Hansen, scoret alle 7 målene! Mads scoret 6 av de, mens Patrick noterte seg for det siste.

Ved pause var stillingen 4-0.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering av Mads Elvethun Hansen: – Vi dominerer kampen fra start til slutt og produserer målsjanse på målsjanse. Jeg får mange fine bakromsballer og løper fra forsvaret til Kurland og setter til slutt 6 scoringer bak keeperen. Men kunne fort blitt 2-3 til, har noen store muligheter jeg bør sette! 

Vi har full kontroll hele matchen og vinner meget fortjent, avslutter Mads til fotballnerd.no 
       

Kampreferat hentet fra Nesinfo på facebook signert Morten Heiberg: – Rekruttlaget til R&Å startet sesongen veldig bra med fire seiere på de fem første matchene, for så å tape fire på rad. Mandag var de blåkledde tilbake på vinnersporet med storseier i hjemmemøte med Kurland. Gjestenes keeper måtte sju ganger ta den tunge veien bak i nettet for å hente ut ballen. Mads Elvethun Hansen ble kampens profil med hele 6 mål. Det siste stod broder Patrick Elvethun Hansen for.

- Annonse -

Mads med ekte hat-trick etter 17 minutter

R&Å 2 stilte et sterkt lag med brødrene Elvethun Hansen i spissen. Spesielt var storebror Mads på hugget. Kampen hadde så vidt passert kvarteret og han hadde allerede scoret ekte hat-trick.

1-0 kom på straffespark, mens 2-0 kom etter at han snappet et tilbakespill, før han avsluttet et meget sterkt kvarter med å sette inn sitt tredje for dagen etter at Kenneth Stokkebryn Jensen først slo tunnel på en Kurland spiller, før han serverte en nydelig pasning frem til Elvethun Hansen, som satte kula kaldt forbi keeper. Rett før pause la samme spiller på til 4-0, med sin fjerde scoring for dagen

2 x 45 med festfotball

Kurland reduserte til 4-1 tidlig i 2. omgang, men etter målet tok hjemmelaget fullstendig over igjen. 5-1 kom etter nydelig spill. Patrick Elvethun Hansen vant ballen og kombinerte glimrende med Gøran Johansen, før han kombinerte med broder Mads, før han avsluttet det hele med å setta ballen kaldt i nettet.

Litt senere slo Patrick Elvethun Hansen en perfekt stikker til Gøran Johansen som avsluttet med et skudd som keeper reddet, men hvor Mads Elvethun Hansen var kjapt frempå returen og satte inn sitt lags sjette mål for dagen. Kampens siste mål kom like før slutt. Et flott innlegg landet på bakerste stolpe hos Johansen, som spilte inn til Mads Elvethun Hansen, som enkelt kunne sette inn sitt sjette mål for dagen.

Gøran Johansen hos R&Å 2 konstaterte at det smakte deilig med seier og tre poeng.

– Mads (Elvethun Hansen) var «on fire» i dag og scoret 2 x hat-trick. Det var i store deler av kampen spill mot ett mål. Vi skapte enormt med sjanser, men sløste bort en haug. Vi ble etter hvert litt målkåte flere av oss, men vi hadde full kontroll, så det må være lov. Alt i alt en kjempekamp fra oss med mye flott spill og flotte mål, forteller Gøran Johansen til Nesinfo etter kampslutt.

 R&Å2 stilte med følgende tropp:

Emil Qvigstad, Michael Siddle, Hans Werner Sætran, Mads Elvethun Hansen, Gøran Johansen, Stian Linderoth-Jensen, Kenneth Stokkebryn Jensen, Kristian Flekke Mathiesen, Patrick Elvethun Hansen, Øystein Linnes, Fredrik Stokkebryn, Toma Rimac, Øystein Riise Pedersen, Petter Sannerud og Zhiar Sorchi.

Hjemmelaget er å finne på en 7.plass (16.juni) med 15 poeng på 10 spilte kamper. Kurland er lokalisert på en 10.plass med 7 poeng. Det er 12 lag i divisjonen, der Bjerke er på toppen med 24 poeng etter 10 serierunder. Frogner ligger sist med 0 poeng på sine 9 kamper med en målforskjell på 12-61.

Bjerke er forøvrig ubeseiret med 7 seirer og 3 poengdelinger, og det samme med Lillestrøm 3 på 2.plass: 5 seirer og 5 uavgjorte kamper.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -