Alves på vei til Paris Saint-Germain

158

De siste ryktene skal ha det til at brasilianeren Dani Alves til den franske hovedstaden, selv om det ellers virket som han ville velge Manchester City.

I forrige måned ble kontrakten med Juventus opphevet etter et vellykket år i den italienske storklubben, og han har ennå ikke funnet en ny arbeidsgiver.

Flere kilder har de siste ukene sendt ham til Manchester City, som skal være klar med en to års kontrakt for høyrebacken, men i dag ser det ut til at avtalen har gått i vasken.

Situasjonen har endret seg, og flere media tror de vet at Alves i stedet vil bytte til Paris Saint-Germain, som nylig har vært svært ivrige etter å få ham til klubben. Det gikk så langt at klubben sørget for å fly Dani Alves og hans kone til Paris, og det er rapportert at han signere en kontrakt i løpet av de neste 24 timene.

- Annonse -

Med Juventus vant Dani Alves det italienske mesterskapet som han hjalp lede klubben til finalen i Champions League. Før de spilte han åtte år i Barcelona.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -