OFFISIELT: Donnarumma fornyer med Milan

154

Etter kompliserte og slitsomme forhandlinger har Gianluigi Donnarumma forlenget kontrakten med AC Milan.
Klubben har offentliggjort avtalen på Twitter og spilleren skal presenteres kl.11 i dag hos Casa Milan som de vanligvis gjør med nye spiller signeringer.
Donnarumma skal tjene rundt 6 millioner euro (netto) per år ut 2021.

En stor suksess for superagenten Mino Raiola som har styret forhandlingene med sin typiske aggressive og modige taktikk.
Rykter om en avtale med en europeisk storklubb, allerede i sommer eller i 2018 som Bosman-spiller, satt Milan under stor press. Imidlertid sendte Donnarumma og Raiola blandet meldinger på sosiale medier og de antydet at de var mer enn villige til å forlenge.

Han kan likevel forsvinne neste år

Avtalen har kommet raskere enn forventet. Donnarumma får en virkelig toppspiller-lønn (for sin eldre og mindre dyktig bror også) og Milan har sikret seg to viktige klausuler. Keeperen kan hentes for 50 millioner neste sommer hvis Milan ikke kvalifiserer seg for 2018-19 Mesterliga. Prisen er dobbel hvis det blir Champions League fotball for Rossoneri.

Det er fortsatt sannsynlig at Donnarumma sin fremtid er i utlandet (eller, mindre mulig, i Juventus), men Milan har nå unngått å miste både sin beste profil og pengene fra overgangen. En scenario som er trolig bare utsatt i tolv måneder.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -