Amerikaner vil kjøpe Olympique Marseille «Vil bygge opp et nytt mesterlag»

191

Den amerikanske forretningsmannen Frank McCourt, skal være klar til å kjøpe den franske fotballklubben Olympique Marseille.

Olympique Marseille er på god vei til å bli kjøpt opp av den amerikanske forretningsmannen Frank McCourt, som er klar til å betale rundt 300 millioner kroner for så å bygge opp et «nytt mesterlag». Nyhetsbyrået Reuters melder om at det er bare tidsspørsmål før klubben blir solgt.

Klubben fra  den franske byen Marseille ved middelhavskysten, med sine rundt 851 420 innbyggere, har tidligere levert gode resultater tidligere, men har i løpet av de siste årene slitt med resultatene. Klubben endte på en skuffende 13 plass i den franske ligaen forrige sesong. Fra før er klubber som AS Monaco, Paris Saint-Germain, Lyon og Nice,blitt kjøpt opp av utenlandske investorer, og tatt opp kampen mot Olympique Marseille.

Frank McCourt er nå klar til å ta over klubben fra årsskiftet. Og den amerikanske forretningsmannen har store ambisjoner med klubben.

- Annonse -

– Jeg er veldig gira på å bygge opp et nytt mesterlag av Olympique Marseille, sa ifølge Reuters.

– Vi har et prosjekt og en drøm om å bygge opp klubben på nytt sammen. Vi vil bygge et lag som kan kjempe om titler både hjemlig serie og ute i Europa hvert år, sier McCourt.

Frank McCourt er  tidligere eier av det  amerikanske Baseball-laget  LA Dodgers.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -