Arendal Fotball forsterker med Preben Skeie fra Vindbjart

600
Preben Skeie (bildet) har signert for Arendal Fotball. Foto: Stian Bøe, Vindbjart Fotballklubb

Arendal Fotball signerte midtbanespilleren, Preben Skeie, som kommer fra Vindbjart. Dette opplyser klubben på sin  hjemmeside

Skeie var i søkelyset til flere toppklubber, bl.a. et prøvespill i Vålerenga, men havnet til slutt i Arendal Fotball og PostNord-ligaen.

Preben Skeie blir den tredje nysigneringen Arendal gjør foran 2018-sesongen. Tidligere har backen Jens Kristian Skogmo meldt overgang fra Start, mens unggutten Arne Einarsen har kommet fra Express, skriver klubben på sin hjemmeside.

– Troppen vår begynner å se meget bra ut, sier Mattias Andersson som likevel holder muligheten åpen for forsterkninger i løpet av vinteren. Mye vil avhenge av skadesituasjonen, og naturligvis de økonomiske rammevilkårene når det endelige budsjettet for 2018-sesongen blir fastlagt.

- Annonse -

Preben Skeie ønsket spill på et høyere nivå etter at Vindbjart rykket ned etter endt 2017-sesong.

les også: Nicolai Fremstad signerte for 3 år med Kongsvinger IL Toppfotball

Preben Skeie er bokført med 139 kamper og 37 mål for Vindbjart, en klubb han har vært i siden 2010-sesongen, da som juniorspiller.

Vil du være med på vår storsatsing?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -