Erik “Panzer” Hagen fikk sparken som trener i Jevnaker Fotball

1435

Erik “Panzer” Hagen med fortid som spiller i Jevnaker, Liv/Fossekallen, Strømsgodset, Vålerenga, Zenit og Hønefoss, ble ansatt som trener for Jevnaker foran 2017-sesongen.

- Annonse -

Hagen hadde kontrakt ut 2018-sesongen, men fikk sparken i slutten av november 2017, ifølge klubben og ringblad.no

Jevnaker endte på en 13.plass med 19 poeng. Laget fikk 17 tap på 26 seriekamper, men takket være noen viktige seirer på høsten, unngikk Jevnaker nedrykk til 5.div.

Klubben sier at det var etter en helhetsvurdering av sesongen og misfornøgd med resultatene, at en ønsker å prøve noe nytt, derfor fikk ikke “Panzer” Hagen fortsette som hovedtrener.

Aleksander Bakken Tveter kom til klubben på høstsesongen og sier følgende: – Det var mye spilling på treningene. Jeg likte måten han trente oss på, men det vil alltid være delte meninger i en spillegruppe. Spesielt når man taper mye og alt går stang ut. Jeg tror nok Hagen la opp treningene til hvordan han spilte selv som aktiv, og det passet ikke alle like godt, sier Tveter. Tveter scoret 9 mål som gav 2.plass på toppscorerstatistikken.

les også: Eric Kitolano ble Ull/Kisas første signering inn mot 2018-sesongen

Erik Hagen hadde ingen lett jobb foran seg da han startet som trener for klubben med en håndfull spillere i mars 2017.

Nye trenere i klubben er Jan Tore Øverby og Roger Tvenge.

Erik “Panzer” Hagen har forøvrig 28 A-kamper for Norge og scoret 3 mål.

Vil du være med på vår storsatsing?

Kommentarer

kommentarer

Forrige artikkelCupsmellen avgjorde Mihajlovic sin skjebne
Neste artikkelArendal Fotball forsterker med Preben Skeie fra Vindbjart
Fotballsupporter på 55 år som har vært fan av Liverpool og SK Brann siden 10 årsalderen. Supporter også av Raufoss Fotball, Raumnes & Årnes og Fu/Vo. Digger også Leyton Orient. Født i Bergen, oppvokst på Tysnes i Sunnhordaland, bosatt på Årnes, Akershus. Er opptatt av breddefotballen i Norge og har hovedfokus på den gjennom mine artikler på fotballnerd.no. Ønsker flere velkommen til å skrive for fotballnerd.no, gjerne med fokus på breddefotballen. For 2019-sesongen, følger jeg OBOS-ligaen og Ull/Kisa samt intervjuer av kjente fotballspillere og trenere. Mulig jeg kommer med min egen oppsummering av tilfeldig utvalgte kamper fra de 4 øverste divisjonene