Arsenal finsikter Dortmund-midtstopper

566
Arsenal
Arsenal logo

Talentfabrikken Arsenal er kjent for å kjøpe inn billig og selge dyrt. Det ser ut til å fortsette de neste årene også, nå kobles et annet stortalent til den engelske storklubben.

Dan-Axel Zagadou er ikke et navn som blir assosiert som et stjernestatus, men nå kan den unge franskmannen være på vei til Arsenal. Midtstopperen som bare er 20 år gammel, men blir regnet som ett enormt talent og har imponert Arsenal igjennom sesongen for Dortmund.

Ifølge France Football, kan den unge Franskmannen nå være på Arsenal overgangslisten til The Gunners. Zagadou som kom til Borussia Dortmund på en gratis overgang fra PSGs reservelag tilbake i 2017. Etter overgangen til BVB, har han spilt en kamp for klubben.

Men uansett viser Arsenal interessen av spilleren. Spilleren skal ifølge Transfermarkt ha en verdi på 30 millioner euro. Hvorvidt han blir en Arsenal-spiller ila sommeren er fremdeles usikker, men at interessen hos The Gunners ikke minker med det første.

 

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -