Arsenal vil ha treneren til Dortmund

198
Thomas Tuchel skal være den største favoritten til å overta trener-jobben i Bayern MünchenFoto: Wikimedia Commons

Arsen Wengers fremtid i Arsenal er høyst usikker. Nå ønsker Premier League-klubben å hente Dortmunds-treneren Thomas Tuchel til Emirates Stadium.

- Annonse -

Premier League-klubben Arsenal skal ha kontaktet treneren til Dortmund, skriver Bild. I mellomtiden, skriver Daily Mail at Wenger har bestemt seg – for at han ønsker å fortsette som trener for “The Gunners”.

Banner med “WengerOut”

Det var like etter at Sanchez utlignet til 1-1 kampen mellom West Bromwich og Arsenal sirkulert det et fly over stadion med teksten “Ingen kontrakt – WengerOut”, var det skrevet på banneret.

Den legendariske trener Arsene Wenger sitter på en utgående kontrakt med Arsenal og har fått enormt myemed kritikk de siste sesongene. Det ble heller ikke noe bedre etter 1-3 tapet mot West Bromwich i helgen. Wenger har tidligere sagt at han har bestemt seg, men har ikke avslørt noe om han kommer til å forlenge kontrakten eller ikke.

– Jeg vet hva jeg skal gjøre i fremtiden, har han tidligere sagt.

Wenger ønsker å forlenge med Arsenal

Nå ser klubben etter en ny manager. Søndag hevdet den tyske avisen Bild at Premier League-klubben allerede skal ha kontaktet Dortmund trener Thomas Tuchel, i håp om å lokke ham til London.

Avisen skriver også at Tuchel har til hensikt å bli værende i Bundesliga klubben, noe som kan bety at Juventus trener Max Allegri er Arsenals neste kandidat.

I mellomtiden, hevder den britiske avisen Daily Mail som sitter på informasjon om at Arsene Wenger, som har trent Arsenal i 21 år, har bestemt seg for hvor hans fotball fremtid ligger. Ifølge den britiske avisen skal Wenger ha fortalt representanter for klubben at han ønsker å fortsette som trener for klubben.

Kommentarer

kommentarer