Det var klart for ein spennande kamp mellom topplaget Åsane og botnlaget Odd 2. Åsane trengte 3 poeng for å henge med i toppkampen. Mens Odd hadde med 3 poeng klart og komme seg ut av den verste nedrykkstriden. Åsane starta som forventa i ein 4-5-1 formasjon, med nykommaren Kasper Nissen på topp. Odd starta i ein 4-3-3 formasjon.

Kampen var i gang, og det tok ikkje lang tid før den første sjangsen var notert. Det var eit frispark til Odd rett utenfor sektenmeteren, men skuddet gjekk rett på keeper. Etter dette blei det eit lengre strekke utan sjangsar. Åsane spillte ball uten og skape dei store sjangsane. Dei hadde ein hadding utenfor mål frå Nissen, men ikkje noko nærme. Dei klarte ikkje og få nok fart på bllen og sleit med og komme seg igjennom Odd veggen. 10 minutt inn i kampen var Åsane nærme. Dei kom med eit innlegg frå venstre og inn Stian Nygaard som skaut ballen rett på mål. Etter dette hadde Åsane fleire nesten sjangsar, men ikkje noko farlig før i det 16. spilleminutt. Da kom det ein ball fram til Senai Hagos som kom på 5 meteren og satte ballen så vidt utenfor. Så var det Odd sin tur. Dei kom med ein stårlande kontring på venstre sida. Men dei klarte ikkje og skape nokon vanskeligheter for keeper Østgaard. Så var det Åsane igjen, om eit innlegg inn til Åane spissen som han heada rett på keeperen. Og Åsane skille prøve seg igjen, denne gangen på ein kontring. Det var ein strålande ball frå Joachim Hammersland til Stian Nygaad, som fekk avslutta, men skuddet blei blokert. Bare 1. minutt etter var det Kasper Nissen som fekke ein sjangse frå skrått hold, men han skaut ballen rett på Odds keeper Selvik. Og igjen var det Åsane og Stian Nygaard når han utfordra innover, og klarte og lure keepren men stolpen sto i vegen. Det var igjen ein gigantisk sjangse til Åsane Dei hadde dominert kampen med ballinhav og med sjangsar.

Etter 30 minutt var Åsane på igjen med ein stor sjangse, det var ein ball som blei slått inn, men ballen endte rett på keeperen igjen. Men etter alle dei sjangsane dei første 30 minutta blei det meir og meir rolig, og det blei ingen fleire store sjangsar i den første omgangen. Odd kunne være veldig fornøgd med å ikkje ha sluppe inn nokon mål, fordi Åsane hadde ekstremt mange sjangsar.

Andre omgangen var i gang. Kampbilde var mykje likt som i den første omgangen, Åsane spelte ball mens Odd måtte springe. Og bare 4 minutt inn i den andre omgang var Åsane nærme igjen. Først med Hagos som skaut såpass bra at keeper måtte gi retur, så var det Hammersland som avslutta, men det sto ein Odd speler i vegen for at ballen skulle gå i mål. 13 minutt ut i omgangen var det Henrik Udahl som hadde ein stor sjangse, men Egil Selvik redda ballen igjen. Men det tok bare eit halvt minutt før han fekk sjangsen igjen, og denne gangen gjekk ballen i mål. Ein velfotjent 1-0 ledelse til Åsane som nå er opp på 35 poeng. Etter 67 minutt spelte Åsane nærme på høgresida. Plutselig fant Håkon Lorentzen ledige Henrik Udahl inne i felte som enkelt kunne sette ballen i mål igjen. 2-0 til Åsane etter to mål frå Udahl. Og Åsane gav seg ikkje, dei pressa på men denne gangen var det stolpen som sto i vegen får laget frå Hordaland. Etter det var det ikkje mykje som skjedde. Åsane var greit fornøgd med med ein to måls leiing, og Odd hadde gitt opp.

Kammpen var over og Åsane vant fortjent 2-0 og kunne godt ha skåra meir. Odd hadde nesten ingenting og komme med og kunne ikkej ofrventa og skåre noko.