Coach Zachariassen og Kotoko med viktig hjemmeseier i CAF Champions League

155
Kampstart søndag 15. september mot Etoile du Sahel. Foto: Kjetil Zachariassen (Privat).

Zachariassen og Asante Kotoko tok en viktig 2-0 seier hjemme på Baba Yara Stadium over Etoile du Sahel. Returoppgjøret spilles i Tunisia, men med clean sheet hjemme stiller Kotoko med gode odds i returoppgjøret. Hvis Kotoko vinner denne kampen er de klare for gruppespillet i CAF Champions League.

Asante Kotoko og Coach Zachariassen gjennomfører nok en taktisk perfekt kamp hjemme på Baba Yara Stadium. Hjemmelaget var nærmere 3-0 enn bortelaget var en scoring i denne kampen. Nærmeste Etoile du Sahel kommer er en lompe av et skudd. Asante Kotoko er et ungt lag som stadig blir bedre, og modnes som spillere, under ledelse av Kjetil Zachariassen fra Råde i Østfold.

Baba Yara Stadium. Foto: Kjetil Zachariassen (Privat)

Kampen starter perfekt for Kotoko sin del, hjemmelaget scorer allerede etter tre minutter, når Augustine Okrah, på frispark treffer nettmaskene bak bortelagets keeper.

Dette løfter stemningen ytterligere for hjemmelaget, de har over 40 000 tilskuere, som lager en herlig stemning på tribunen.

Kampen går til pause med 1-0 ledelse til Kotoko.

- Annonse -
Baba Yara Stadium. Foto: Kjetil Zachariassen (Privat)

I det 55. minutt øker Richard Arthur hjemmelagets ledelse til 2-0 når han lurer offsidefellen til Etoile du Sahel.

I tillegg til målene har Kotoko ni store målsjanser. Blant annet en straffesituasjon i 40. minutt, men det var ikke VAR i denne turneringen enda. I det 35. minutt skyter Augustine Okrah ballen i tverrliggeren, Okrah er svært god i denne kampen og utvilsomt banens beste.

Asante Kotoko tar en fortjent hjemmeseier, og tar med seg et godt utgangspunkt til bortekampen mot Etoile du Sahel, den spilles fredag 27.9 på Stade Olympique de Sousse, i Sousse i Tunisia. Der blir det nok også ganske bra trykk på tribunene, men banen rommer kun plass til 28.000 tilskuere.

Videoer fra kampen:

God stemning i troppen før kampen mot Etoile du Sahel.

Stemningsrapport fra Baba Yara Stadium.

Høydepunkter fra kampen Asante Kotoko – Etoile du Sahel (2-0).

Hele kampen (dårlig kvalitet).

Asante Kotokos lagoppstilling:

Felix Annan (kapt.), Dacosta Empem, Patrick Yeboah, Habib Mohammed, Agyemang Badu, Justice Blay, Emmanuel Gyamfi, Jordan Opoku, Augustine Okrah, Richard Arthur, George Abege

Innbyttere: Baah, Sefa, Andoh, Asiamah, Evans, Frimpong, Yacouba

Fotballnerd.no ønsker Coach Zachariassen og Kotoko lykke til i returoppgjøret. Vi ser frem til flere spennende kamper for en norsk trener i en av afrikas beste fotballklubber.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -