Ashanti Gold utklasser Asante Kotoko i playoff for CAF Confederation Cup

125

Coach Zachariassen og Ashanti Gold nærmer seg nå en plass i neste års CAF Confederation Cup. Neste hinder er finalen mot Nzema Kotoko 30. juni.

Ashanti Gold – Asante Kotoko 3-1. Special Competition Tier II.

Dette var en sterk seier for «Miners», og spesielt godt var det nok å vinne mot Asante Kotoko, som er den kanskje største rivalen. Kampen ble spilt på Accra Sports Stadium.

Ashgold gutta feirer seier over rivalen Kotoko.

Asante Kotoko, også kjent som Porcupine Warriors, trenes av den tidligere spilleren Charles Akonnor. Han har en fortid som spiller i flere klubber i Europa, og som tidligere manager i Ashanti Gold. Akonnor er en erfaren mann, som har 41 A-landskamper, også som kaptein for «Black Stars.» Han kom til Europa i 1992 sammen med Samuel Kuffour.

Coach Zachariassen ankommer Accra Sports Stadium før kampen mot Asante Kotoko.

Coach Zachariassen og Ashanti Gold vant en overlegen seier, etter at Asante Kotoko tok en tidlig ledelse.

0-1  2. minutt Naby Keita (Assist Kwame Boahene) Cross fra høyre kant.

- Annonse -

1-1  6. minutt Yussif Mubarik (Assist Ronald Amouzou) Scoring fra hjørnespark.

2-1 30. minutt Emmanuel Owusu (Assist Ronald Amouzou) Volley fra crosspasning.

3-1 55. minutt Mark Agyekum. Heading etter crosspasning fra høyreflanke.

Lagoppstilling: Ashanti Gold – Asante Kotoko.

Høydepunkter fra kampen.

Ikke god kvalitet på video. Men spesielt mål #2 for Ashanti Gold var vakkert, etter godt spill, nesten litt Nils-Arne Eggen style over den scoringen. God oppbygning helt fra egen halvdel.

Ashanti Gold er vinnere av Premier A .

Ashanti Gold gutta har fått fri frem til søndag 23. juni kl. 15.00. Da starter oppkjøringen mot den siste og avgjørende kampen for sluttspill i CAF Confederation Cup.

Fotballnerd.no vil bare ønske Coach Zachariassen og Ashanti Gold lykke til videre. Det er spennende å følge en trener som lykkes i utlandet, kanskje spesielt når det også er på et annet kontinent. Skal få til et intervju med Zachariassen før kampen. Nå skal Coach og laget få hvile seg frem mot den siste og avgjørende kampen.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -