Åsane-talent trener med Glimt

147
Åsane kunne juble for seier. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Åsane-talentet Joel Mvuka (18) trener med Kjetil Knutsens Bodø/Glimt. Han blir ikke med Glimt på treningsleiren i Spania.

– Jeg vet Bodø/Glimt har fulgt meg en stund, og da jeg ble invitert opp hit var det bare å ta muligheten, sier Mvuka og fortsetter:

– Det blir gøy å få vise seg frem for Norges beste lag. Jeg har hørt at nivået og intensiteten på treningene deres er høyt, men jeg tror det skal gå bra. Jeg gleder meg, sier Mvuka til Bergensavisen.

18-åringen beskrives av avisen som ett av de største talentene på Vestlandet. Han skrev rett før jul under en ny avtale med Åsane ut 2023-sesongen.

- Annonse -

-Det blir en litt kortere uke enn planlagt for Joel siden de reiser til Spania men han skal ikke være med dit, sier daglig leder i Åsane, Gorm Natlandsmyr, til Fotballnerd.no.

Det er ikke snakk om noe salg pr. nå.

-Vi kunne sikkert solgt ham til Bodø/Glimt og andre steder nå. Det har vært interesse for ham fra norsk eliteserie spesielt, men jeg tenker han skal få spille en sesong i Åsane før han tar steget videre, sier Gorm Natlandsmyr.

Les også: Glimt reiser til Spania

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -