Avd. 3: Kampanalyser 17.runde: Pors banket Madla 7-2 – Lauritsen og Shala scoret hatrick!

495
Granit Shala scoret hatrick for Pors i 7-2 seieren over Madla. Foto: Pors Grenland hjemmeside

Pors ledet 3-0 ved pause og takket være bl.a. hatrick signert toppscorer, Tobias Lauritsen, samt hatrick av Granit Shala, vant Pors 7-2 over Madla fra Stavanger.

Sandnes Ulf 2 var også i scoringshumør da laget vant 6-0 over Lura

Resultater 17.serierunde:

16/8: Sola – Viking 2 1-2

bortelagets toppscorer, Liban Ali Abdi, har funnet scoringsformen og noterte seg for begge målene til Viking 2. Abdi har scoret 6 mål på de 2 siste seriekampene.

19/8: Halsen – Brodd 3-4

Brodd gikk opp til 4-1 borte mot Halsen etter 66 min, men Halsen skapte spenning i kampen da laget reduserte til 3-4 i det 79.min.

19/8: Pors – Madla 7-2

Pors vant også vårkampen, da med 3-2 borte i Stavanger. Madla ble påført sitt andre bortetap for sesongen

19/8: Express – Staal Jørpeland 0-3

hjemmelagets spiller, Mads Andås, fikk direkte rødt kort etter 68 min. Express venter fortsatt på sin første hjemmeseier

hjemmelagets spiller, David Eie, har følgende kampanalyse å komme med til fotballnerd.no: – En viktig og etterlengtet seier for oss på Jørpeland, hvor vi har spilt mange gode kamper uten å få resultatene vi har ønsket. Deilig med en helg i Grimstad for hele laget, og godt å ta med tre poeng hjem. Gøy for egen del å få ballen i mål, på et viktig tidspunkt i starten av andre omgang, etter noen farlige dødballer fra Express i minuttene før, avslutter Eie

19/8: Start 2 – FK Tønsberg 1-2

hjemmelagets spiller, Dennis Agyare Antwi, fikk rødt kort etter 53 min (2 gule)

19/8: Bryne 2 – Fløy 0-2

Fløy vant også kampen i mai mot Bryne 2, da endte det med 5-3 seier.

21/8: Sandnes Ulf 2 – Lura 6-0

hjemmelaget fikk revansje etter tapet mot Lura i mai, da Lura vant 3-1. Lura venter fortsatt på sin første borteseier: 0-2-7 viser statistikken.

bortelagets spiller, Michael Bekke, har følgende analyse av 6-0 tapet: – Vi slipper inn et tidlig mål, noe som i seg selv ikke er optimalt. Etter dette spiller vi godt og styrer kampen frem til Sandnes Ulf 2 legger på til 2 – 0. Vi blir hardt straffet av egne feil mot et solid og effektivt Sandnes Ulf 2 lag. Vi skal heve oss og slå tilbake allerede førstkommende lørdag mot Halsen, avslutter Bekke til fotballnerd.no

Tabellen viser at Fløy har 42 poeng på 1.plass, mens Pors er på 2.plass med 34 poeng. FK Tønsberg er så å finne på 3.plass med 29 poeng.

Under streken: Staal Jørpeland 19 poeng, Lura 18 poeng, Bryne 2 med 13 poeng og til slutt Express med kun 9 poeng.

Toppscorer: Tobias Lauritsen, Pors, 19 mål