Uchida klar for tysk 2. Bundesliga-klubb

272

Japaneren Atsuto Uchida er solgt fra Schalke 04, til den tyske 2. Bundesliga-klubben Union Berlin. 

Etter seks sesonger og 152 kamper for Schalke 04, er det klar at 29-åringen er ferdig i Bundesliga-klubben. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside. Den japanske høyrebacken fortsetter fotballkarrieren sin hos Union Berlin, som fortiden ligger på en syvende plass i 2. Bundesliga. Mangel på spilletid ble helt avgjørende for at han nå velger å gå ned et nivå.

Japaneren skal ha undertegnet en kontrakt som varer frem til neste sommer. Union Berlin som har satt seg som mål om å rykke opp til 1. Bundesliga denne sesongen. Union Berlin som har de to danskene Jakob Busk og Kristian Pedersen i stallen. Forrige sesong var den 1.74 lange japaneren plaget med en del skader, hvor han ikke fikk deltatt i klubbens Europa League-kamper, det fikk også konsekvenser for spill i Bundesliga.

– Jeg er glad for å være på plass i denne klubben, og at overgangen gikk så fort er bra for min egen del.

- Annonse -

Klubben har lenge vært på jakt etter en høyreback, og har nå funnet en veldig god back i Uchida. Vi har fått inn en erfaren spiller i Atsuto Uchida. Vi er temmelig sikre på at vi blir enda sterkere som lag, sier Helmut Schulte.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -