Målet til bortelaget vart scora av:
Espen Wagenknecht Håland

Fotballnerd fekk følgande kampanalyser:

FK Fyllingsdalen trenar Hiep Tran:
Vi startet kampen best og kontrollerte det som skjedde de første 25-30 minuttene. Men så brant vi straffe, og dette gav Vardeneset mye energi.
Andre omgang noe jevnere, og bortelaget tar ledelsen etter en kontring, som for øvrig var en flott prestasjon.
Derfra og inn ble det et lite stormløp med mange farlige situasjoner i Vardeneset sin 16 meter, men vi klarte dessverre ikke å få ballen i mål.

Vardeneset trenar Richard Enge:
Veldig fornøyd med 3 poeng idag i en tøff bortekamp.

Sotra – Lysekloster 2-1:

Måla til heimelaget vart scora av:
Frederic Doksæter Falck,Ivar Mykkeltvedt.
Måla til bortelaget vart scora av:
Thorvald Modahl Trætteberg

Fotballnerd fekk følgande kampanalyse:

Sotra trenar Tommy Knarvik:
Tett og jevn kamp. Små marginer i disse toppkampene. Veldig fornøyd med seier selvfølgelig. Syns vi spiller en bra kamp. Spesielt i 2.omgang så syns jeg vi har god kontroll på Lysekloster, styrer en del av spillet.
Vi fikk den scoringen vi trengte i 2.omgang.

Stord trenar Jòn Pàll Pàlmason:
Me e gode i 60 minutt. skaper sjanser og skorer 3 gode mål. Etter 70 minutt er me slitne i beina og de finner plass mellom linje.
Me tåler ikkje litt press og d straffer oss med 3 mål på siste 15 min.

Fana spelar Simen Brekkhus:
da var ein slite kamp, der me hadde kontroll i starten av kampen men mista da utover i omgangen og slapp inn noken uheldige mål.. andre omgang vise me moral og heve oss enormt. Får kriga inn målene og tar ein velfortjent seie

Varegg – Viking 2 0-9:

3*Thomas Klemetsen Jakobsen,3*Harald Nilsen Tangen,Lasse Egeland,Jonas Austin Nilsen Pereira,Maxmillian Taraldset Hæstad.

varegg spelar Thomas Antonio Ulvestad:
totalt utspilt mot et ungt og godt Viking lag! Vi henger ikke sammen i det hele tatt og blir da totalt avkledd.

Viking 2 trenar Thomas Pereira:
Jent det første kvarteret. de hadde en dobbel sjanse rett før vi hadde en god periode og scoret 4 raske. Etter det så styrte vi mye.
I annen omgang skaper Varegg noen sjanser, men vi er effektive og gode på overganger

Førde – Sogndal 2 3-3:

Brage Sandvold,Vegard Savland,Sander Aamelfot.
Ulrik Flo,Kasper Højvig Nissen,Joachim Soltvedt.

Førde trenar Bjørn Totland:
To lag som skapte mange sjansar. Vi burde putta på litt fleire mål. Bakover vart vi kontra i senk unødvendig.
Er vi litt bedre med ball og litt meir kyniske så vinn vi den kampen. Sogndal utnytta dette.
Vi var gode i etablert angrep i dag. Kjekt med innbyttarar som kjem inn og bidreg.
Alle 14 som var utpå i dag la ned ein hard jobb.

Sogndal 2 trenar Håvard Hatle:
Gir Førde 3 mål på personlige feil, så da hjelper det  ikkje å lage 3 mål på bortebane og vi hadde muligheten til å gå opp til 1-4.
Så er vi gode.
Slutter de 10 siste minuttene å gjøre det vi var enig om og blir straffet for det.

Øystese – Brann 2 0-3:

Måla til bortelaget er ukjent.

Brann 2 trenar Morten Kalvenes:
Vi har klart mest ball i 1.omgan,men Øystese farlige på kontringer. Vi brenner en stor målsjanse før vi får uttelling i 2.omgang.
Vi får 2 tette scoringer etter drøye 60 minutter og kontrollerer det rimelig greit inn derfra.