Ingen avklaring rundt Bundesliga Rettighetene

3197
1. Bundesliga blir ikke å flytte kampene uten for Tyskland. Foto: Bundesliga logo

Med drøye ni dager til Bundesliga-sesongen 2017/2018 sparkes i gang med Bayern München – Bayer Leverkusen fredag den 18. august.

Det har ennå ikke kommet noe løsning på hvem som får de norske TV-rettighetene til tysk fotball neste sesong. I de senere årene, har alle nordmenn hver helg kunne nyte tysk fotball på Eurosport når Discovery Networks Norge, da dem hadde rettighetene til Bundesliga og 2. Bundesliga på sine kanaler.

Men etter sesongen som var ble slutt, er det uklart om det vil gå videre for å se noen tysk liga fotball i Norge når kontrakten gikk ut – og dem har ikke kjøpt nye rettigheter for den kommende sesong. Det er heller ikke noen andre TV-selskaper som har skaffet seg rettighetene til å kringkaste en av de mest populære og underholdende liga i verden.  

For hver dag som går, flere og flere mennesker som klager og lurer på hva som vil skje i fremtiden – et problem som er i dag er umulig å svare på. Grunnen til at kontrakten ikke er blitt utvidet er at prisen på rettighetene har økt betydelig sammenlignet med tidligere.

- Annonse -

Derfor forventet en mulig løsning ikke vil skje for senere, som godt kan bety at åpnings rundene av Bundesliga ikke vil vises på en norsk TV-kanaler. Håpet er at en avtale er nærmere enn mange tror, ​​og at det snart vil være klart at det norske folk fortsett for følge det som skjer på fotballscenen i rundt om i de to øverste divisjonen i, Tyskland.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -