Avstemning: Har Pep Guardiola vært en flopp i Bayern München?

159
Pep Guardiola
Pep Guardiola. Foto: Wikimedia

Pep Guardiola reiser til Manchester City etter sesongen er over. Det skjer etter tre sesonger som trener i den tyske storklubben, hvor laget under hans ledelse har vunnet fem titler – men mangler det viktigste av alt, nemlig Champions League tittelen.

Pep Guardiola har med Bayern München vunnet den tyske cupen en gang, FIFA Club World Cup en gang, Super Cup en gang og det tyske mesterskapet to ganger. På lørdag kan han forøvrig gjøre rent bord i liga sammenheng og vinne det tyske mesterskapet for tredje året på rad, om klubben slår Ingolstadt på bortebane, og den 21 mai kan han sikre «The dobbel», for andre gang om klubben slår rivalene fra Dortmund  i den tyske cupfinalen.

Men hvor har det blitt av det som er viktigst for klubben, nemlig Champions League trofeet?

Tirsdag kveld ble det nok engang «Exit» for klubben i semifinalen for tredje året på rad for Pep Guardiola og Bayern München, mot nok et spansk lag – denne gangen var det Atlético Madrid som sendte laget ut i semifinalen. Det faktumet at Bayern München «aldri har kommet lengre en semifinale i turneringen»,  som de forøvrig vant året før Guardiola ble hentet inn som trener.

- Annonse -

Spørsmålet etter tirsdagens nederlag er derfor: Overskygger mangelen på et Champions League – trofeet alle de andre pokalene som er i skapet?

Vi vil høre din dom på Pep Guardiolas tid i Bayern München. Bruk vår facebook side å gi din stemme!

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -