Balotelli i forhandlinger med Juventus

81

Balotelli i forhandlinger med Juventus

Balotellis agent Mino Raiola var denne uken i Vinovo hvor han møtte lederne i Juventus. Det er i første omgang en låneavtale som er aktuelt, med en utkjøpsklausul på rundt 140-180 millioner kroner.

De italienske mediene har de siste dagene meldt om Raiolas tilstedeværelse i Vinovo, og forhandlinger mellom partene. Både Sky og The Times har meldt om overgangen den siste tiden. Mens de engelske mediene melder om en utkjøpsklausul på ca. 140 millioner kroner, melder italienske medier om at summen skal ligge på 180 millioner kroner hvis Juventus skal hente spissen permanent.

Herjet under Allegri i Milan

Balotellis opphold på Anfield kan trygt beskrives som et mareritt med 0 mål og 0 assist på 894 minutter. Forholdene var svært annerledes i Milano før klubb-skfitet. Før overgangen til Liverpool, spilte Super Mario under nåværende Juve-trener Massimiliano Allegri i AC Milan. Der gjorde den italienske bråkebøtten sine saker svært godt med 12 mål på 13 kamper i 2012/2013-sesongen. Det er derfor ikke veldig merkelig at Allegri ønsker en gjenforening. Treneren har i det siste også uttalt seg positivt om Balotelli. Ifølge GOAL kom Allegri med følgende uttale om Balotelli i løpet av gårsdagen: «All coaches like to train the best players».

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -