Barca er på shopping med 222 mill. EUR

321

Det er ikke overraskende at Barcelona er på storshopping om dagen. Dette er runde 2 av Neymar-sagaen – finne erstatninger. I følge sport.es så er Dembele fra Dortmund veldig nær.
Sjekken på 222.000.000 EUR kan bli brukt opp i løpet av få dager skal man tro på dagens spekulasjoner.

Representanter er i England for å diskutere med Coutinhos agent. Beløpet sies å ligge på 100 mill. EUR pluss variabler. Klopp har vært veldig konsekvent på å si at Liverpools nr. 10 ikke er til salgs. Nå snakkes det likevel om at Coutinhos erstatter kan bli argentinske Manuel Lancini som spiller i West Ham. Den samme kilden som først fortalte at PSG skulle legge utkjøpsklausulen på bordet for Neymar, sier i dag at Coutinho kommer til å signere for Barcelona allerede de kommende dagene.

Dembele fra Dortmund. En 20-åring som har mye av de samme ferdighetene som Neymar. Ble kjøpt for 15 mill. EUR fra Rennes i fjor. Om han nå selges for 90 mill. EUR som det spekuleres i, så må det jo uansett sies å ha vært en god investering, selv om han heller ikke er til salgs.

Tredje mann på bildet; Martinez, er allerede i havn. Kontrakten blir signert mandag eller tirsdag.

- Annonse -

Det er dette som på økonomisk fagspråk kalles multiplikatoreffekt. Et mer vanlig uttrykk – ringvirkninger. Uten tvil – dette er økonomisk teori i praksis.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -