Granada – FCBarcelona 0-3. Scoringer: Luis Suarez (3)
Dommer: Alejandro Hernández Hernández

Lagene:
Granada: Fernandez – Lomban, Babin, Costa (Barral), Lopez – Penaranda, Perez, Rico, Doucoure – Rochina (Cuenca), El Arabi (Doria).
FCBarcelona: Ter Stegen – Alves, Piquet, Mascherano (Mathieu), Alba – Raktic (Arda), Busquets (Roberto), Iniesta – Messi, Suarez, Neymar.

Oppgaven var klar før kampen. Her måtte det bli seier for Barcelona for å vinne ligaen. Granada sikret sin plass i La Liga forrige runde da de slo Sevilla. Barcelona startet i kjent stil med mye ballinnehav, og det tok ikke lang tid før de skapte en sjanse de fleste så i mål. En corner blir stusset videre på første stolpe av Raktic og den legges perfekt til Piquet som kommer i fart og header på mål. Keeper får opp hendene og redder ryggende inn i målet. Mange ropte på mål, men den var nok ikke inne. Rett etter er det Messi sin tur på et skudd som keeper akkurat får slått over. Så et farlig frispark som blir greit reddet av keeper Fernandez. Neymar får også en mulighet på et fantastisk gjennomspill fra Messi, men dessverre for Neymar og Barcelona så kommer det et langt ben og klarer noe som kunne ha blitt scoring. Etter 21 minutter skal de skje. Neymar spiller en flott stikker gjennom til Alba i stor fart. Han legger perfekt inn foran mål til en goalgetter som er der han skal være. Suarez setter 1-0. Barcelona fortsatte å presse på og skape muligheter. Etter 37 minutter får vi Suarez sin andre for dagen. Mascherano slår en lang ball på Alves som akkurat når den før den går utover dødlinjen. Innlegget blir perfekt for Suarez som igjen viser glimrende målteft. Han stjeler en liten meter og er akkurat foran med hodet og banker inn 2-0.
Andre omgang ble litt mindre innholdsrik enn den første. Men det skapes sjanser og Granada får en sjanse som Ter Stegen redder meget bra. Suarez avsutter med stil og sørger for hat-trick og 3-0. Et nydelig gjennomspill av Messi til Neymar som kunne ha gått for avslutning selv, men han legger flott og riktig til Suarez som er bedre plassert og bredsider inn sitt tredje for dagen. Det skjer etter 86 minutter og da er det endelig avgjort!

Barcelona blir mestere, Luis Suarez blir toppscorer med 40 mål.