Er Bayern München ikonet på vei tilbake?

349

Bastian Schweinsteiger kan være på vei tilbake til Bayern München.

Jose Mourinho har sendt Legenden og ikonet Bastian Schweinsteiger ned for å trene med reservene i Manchester United før han egentlig kan finne seg en annen klubb. Hvor det skal ha åpnet seg en mulighet for en retur til Allianz Arena.

Sport Bild skriver i dag at det kan bli en overraskende å snarlig retur tilbake til Bayern München. Den tyske avisen siterer både Karl-Heinz Rummenigge og Philipp Lahm i dagens utgave av avisen.  

– Administrerende direktør i Bayern München, Karl- Heinz Rummenigge sier, om han noen gang i fremtiden ønsker å snakke, med oss om et ønske om å vende tilbake til klubben, vil vi gjerne diskutere det.

- Annonse -

Også Bayern München  kaptein Philipp Lahm, har ifølge den tyske avisen sagt noen om situasjonen til Bastian Schweinsteiger. 

Det er viktig for en klubb som Bayern, og involvere spiller som fortjener det. Han er en legende i denne klubben, oghan vet alt om klubben, og ønsker å gjøre alt for klubben. Det høres ut som om det kan være enten som spiller, eller en trenerrolle i klubben for den nåværende Manchester United-spilleren, som byttet fra Bayern München til Manchester United i fjor sommer.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -