OFFISIELT: Leroy Sané klar for «The Sky Blues»

412

De lyse blå fra Manchester henter 20-åringen Leroy Sané fra Schalke 04 for rekordsum.

Tyskeren Leroy Sané (20), forlater Bundesliga og Schalke 04, hans neste stoppested blir Premier League og Manchester City. Det bekrefter Premier League-klubben på sine hjemmesider. Unggutten skal ha overbevist Pep Guardiola i løpet av de sesongen han var trener for Bayern München, at han valgte å hente stortalentet til Manchester City.

Stortalentet er glad overgangen er i boks

Jeg er veldig glad for at alt falt på plass, og at jeg kan starte å spille fotball, sier Sané til klubbens hjemmeside.  Det var flere grunner til at jeg valgte denne klubben, blant annet er mye av grunnen er at Pep Guardiola er trener her. Han overbeviste meg såpass om at jeg måtte komme til klubben. Han er også en trener jeg kommer til å lære masse av.

- Annonse -

Guardiola er svært fornøyd med ny signeringen.

– Han er et enormt talent og en spiller for fremtiden, men også en spennende spiller jeg ønsker å utvikle. Jeg vet at fansen kommer til å like hans spillestil. Han er en spiller med enorm fart, god teknikk og liker å ha ballen, sier Guardiola.

Skal ha kostet 50 millioner euro

Ifølge Kicker skal han ha kostet Manchester City 50 millioner euro. Noe som gjør han til den dyreste spillere i Schalkes historie, og den nest dyreste spilleren i Bundesliga. Tyskeren har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2021 med de lyse blå fra Manchester.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -