Tidligere Viking-spiller klar for Championchip

279

Islendingen Jon Dadi Bödvarsson er klar for engelske Wolverhampton Wanderers.

Tidligere denne uken fikk Wolverhampton nye eiere og med ny trener har de ikke ligget på latsiden denne sommeren. Silvio, Joao Texeira, Helder Costa har allerede kommet inn portene på Sir Jack Haywards Training Ground, hvor Wolves trener. Nå har fjerdemann blitt signert og det er den tidligere Viking-spilleren Jon Dadi Bödvarsson som skal bidra til at Wolves kjemper om kvalifisering denne sesongen.

Bödvarsson har signert en treårs kontrakt med ulvene og sier til klubbens hjemmesider at han er fornøyd med overgangen fra tyske 1. FC Kaiserslautern:

- Annonse -
  • – «Det er en klubb med store ambisjoner, en god historie og fantastiske fasiliteter. når gjorde Det var en enkel avgjørelse, og jeg er veldig, veldig glad». Før han legger til:
  • «Det har vært mye dialog mellom Wolves og Kaiserslautern, så det har vært litt kaotisk, men klubbene har kommet til enighet, og nå kan jeg ikke vente med å komme igang» sier 24-åringen.

Islendingen har sin karriere spilt 139 kamper og notert seg for 27 mål. I Kaiserslautern ble det 2 mål på 15 kamper. Overgangsummen er enda ikke kjent.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -