Bayern München innleder samarbeid med det Japanske fotballforbundet

232

Den tyske storklubben Bayern München har startet et samarbeid med det japanske fotballforbundet, om blant annet talentutvikling.

Den tyske storklubben Bayern München og det Japanske Fotballforbundet (JFA), annonserte mandag formiddag et samarbeid, hvor dem skal ha fokus på talentutvikling og utveksling av treningsmetoder. Noe som vekker stor entusiasme fra blant annet JFA-presidenten Kozo Tashima.

– Det er veldig bra mulighet for våre aller største fotballtalenter, som kan bli utviklet og introdusert på det nivået, som er nødvendig for å lykkes blant unge spillere i de store europeiske ligaene, sier Kozo Tashima.

Skal gagne både klubb og forbundet

Som en del av avtalen vil trenere fra Bayern og Japan få sjansen til å jobbe i det andre landet. Det vil også bli en treningskamp mellom ungdomslagene til Bayern og det japanske junior landslagret og treningsleire i både München og Japan er også planlagt.

- Annonse -

– Avtalen vil også hjelpe en klubb som Bayern til å komme ett steg videre i det japanske markedet, sier Karl-Hainz Rummenigge.

– Det japanske markedet er veldig interessant for en klubb som FC Bayern. Den entusiasme for fotball er imponerende, og kvaliteten på de unge spillerne er veldig høy.

– Det var grunnen til at vi grunnla en fotballskole i Japan for noen år siden. Nå vil vi bygge ytterligere på vår globale strategi med JFA-samarbeid, sier Rummenigge.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -