Bayern München sine hjemmekamper spilles uten tilskuere frem til 19 april

138
Bayern jakter David Neres Foto: Bayern München klubblogo

Coronaviruset har nå også berammet tysk fotball. Den kommende runden i Bundesliga vil spilles uten tilskuere.

Bayern München må klare seg uten tilskuere på tribunen frem til 19. april. Det tyske medieselskapet Bulinews melder at den bayerske statsministeren, Markus Söder, tirsdag kunngjorde at alle arrangementer med over 1000 deltakere vil bli avlyst frem til 19. april. Tiltaket blir innført for å unngå videre spredning av viruset. 

Noe som betyr at klubben må spille uten tilskuere i hjemmekampene mot Chelsea,  Frankfurt og Fortuna Düsseldorf.

Også Tysklands kamp mot Italia er i fare

Tysklands landskamp mot Italia 31. mars står også i fare for å bli avlyst, da den etter planen skal spilles i Nürnberg, som ligger i Bayern.

- Annonse -

DFL-styreleder Christian Seifert kunngjorde tirsdag at det mest sannsynlig er at alle kampene i den kommende runden av Bundesliga vil bli spilt uten tilskuere.

Kun Premier League som går som normalt
Med utviklingen i Tyskland er det kun nå Premier League som går som normalt av de fem store ligaene i Europa der det så langt ikke er tatt noen beslutning om å holde fansen utenfor stadioner.
Tidligere tirsdag kunngjorde La Liga at de to neste rundene i Spania skal spilles for tomme tribuner . I tillegg er Serie A satt på pause til 3. april, mens det i Frankrike er for få eller ingen tilskuere som får komme på kamper. 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -