Flick: Neuer vil beholde plassen sin plass ved Nubels ankomst

109
De to Bundesliga-keeperne Manuel Neuer og Rune Almenning Jarstein entrer matta på Ullevaal. FOTO: Willy Larsen (Fotballnerd.no)

Manuel

Bayern Münchens hovedtrener Hansi Flick mener Manuel Neuer fremdeles har tittelen som verdens beste målvakt med en enorm margin. 33-åringen som står notert med 300 kamper for klubben fra Sør i Tyskland, og har vært en av de mest trofaste spillerne på Allianz Arena i nesten et tiår nå.

Imidlertid har det vært ryktet at Neuer skulle ha vært redd for å miste plassen, etter at Bayern kunngjorde signeringen av Alexander Nübel fra Schalke til Bayern München etter inneværende sesong.

Men Hansi Flick kunngjorde nylig at Nubel vil spille andre fiolin når han ankommer klubben i sommer.

«Alle vet hva jeg synes om Manuel,» sa Flick til SportBild . “Han er den desidert beste målvakten i verden, det er jeg ikke i tvil om.

- Annonse -

“Derfor er det ikke noe alternativ for meg. Manuel leder laget, det gir ham den nødvendige tryggheten. Vi har et tydelig hierarki med keeperne. Det blir det samme neste år.

23-åringen, som mistet kapteinsbindet i Schalke for ikke lenge siden. Og som kommer gratis til Bayern i sommer.

Og Flick avslørte at han ikke spilte noen rolle i signeringen sin.

«Jeg ble ikke spurt,» la Flick til.

”Men selvfølgelig visste jeg at han ville bli signert. Det var et spørsmål som påvirket neste sesong. ”

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -