Bayern Presidenten: Vi spiller ikke monopol

271

Bayern München-presidenten Ulrich «Uli» Hoeneß understreker at det kan bli ekstremt vanskelig å lokke Manchester Citys Leroy Sané til Sør-Tyskland.

Det rapporteres heftig rundt om en overgang for Manchester Citys tyske kantspiller Leroy Sané til den tyske storklubben Bayern München. Men ifølge Bayern München-presidenten Uli Hoeness, kan en overgang fort gå i vasken om «The Citizens» krever at Bayern München skal sprengebanken for den 23 år gamle tyskeren.

Manchester City skal ha kommet frem til prislappen på minst 600 millioner dollar for Leroy Sané, som ble hentet til Manchester City fra Schalke 04 i 2016. Spilleren som i 2017/18 sesongen ble kåret til Young Player of the Year i Premier League.

Bayern München har ennå ikke fått en form for hva det vil koste å hente spilleren fra årets Premier League-mestrene. Men Uli Hoeness har sagt det kan fort bli vanskelig å få Leroy Sané til den tyske storklubben.

– Jeg har ikke de nøyaktige tallene ennå, men jeg tror det økonomiske grunnarbeidet blir svært vanskelig. Alt blir vanskelig, sier Uli Hoeness ifølge Sport Bild.

- Annonse -

Uli Hoeness har tidligere påpekt at Bayern München ikke umiddelbart er villig til å overstige 600 millioner kroner, som de betalte for Lucas Hernández, som er klar for klubben, etter hans overgang fra spanske Atlético Madrid.

– Vi spiller ikke monopol, vi er en fotballklubb. Hvor vi har en grense på 600 millioner kroner. Jeg tror ikke vi vil overgå det i forbindelse med fremtidige overganger også.

Leroy Sané har spilt 133 kamper for Manchester City mens har ikke scoret mer en 39 mål totalt.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -