Bayern-sjef: Liverpool-jaktet spiller vil forlate klubben

366
Thiago Alcantara. Bilde: Granada, Wikimedia.

Bayerns spanske midtbanespiller Thiago Alcantara skal være på ønskelisten til Liverpool. Bayerns styreleder Karl-Heinz Rummenigge sier at spanjolen ser ut til å ønske seg bort fra den tyske seriemesteren.

Thiagos kontrakt med Bayern varer ut 2020/21-sesongen. Klubben og spilleren har forhandlet om å fornye kontrakten siden april, uten at spanjolen har signert. Karl-Heinz Rummenigge sier Thiago ønsker å forlate klubben.

– Vi har forhandlet seriøst og oppfylt alle ønskene hans, men det ser ut som at han ønsker å gjøre noe nytt mot slutten av sin karriere, sier Bayerns styreleder til Bild.

Rummenigge utdyper at Bayern og Liverpool ikke har vært i kontakt angående Thiago. Likevel mener han at eventuelle tilbud må tas seriøst.

- Annonse -

Les også: Arsenal forlenger med unggutter

– Hvis han vil gjøre det, må vi forholde oss til det, sier Rummenigge.

Selv om Thiagos kontrakt kun varer i ett år til, vil spilleren ikke være billig for den engelske seriemesteren. Ifølge kicker skal Bayern ønske å få mellom 630 og 850 millioner kroner for 29-åringen.

– Vi ønsker ikke å miste noen spillere gratis neste år, påpeker Rummenigge.

Thiago har siden 2013 spilt i München. I 150 kamper i Bundesliga har han scoret 17 mål.

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -