Bekreftet: Aasmund Bjørkan tar over etter Jan Halvor Halvorsen

892

Bekreftet: Aasmund Bjørkan tar over etter Jan Halvor Halvorsen

Telemarkingen forlater klubben etter tre år som hovedtrener, mens Aasmund Bjørkan tar steget opp fra assistenttrener til hovedtrener.

Det bekrefter Bodø/Glimt på sine hjemmesider i dag.

– Klubben er tilfreds med å meddele at vår neste hovedtrener blir Aasmund Bjørkan. Aasmund har vært assistenttrener de siste tre år.  Når han fikk den rollen så klubben for seg at han kunne bli vår neste hovedtrener. Beslutningen om Aasmund som ny hovedtrener er tatt av et enstemmig sportslig utvalg og styre, med tilslutning fra representanter for spillerne, skriver klubben.

Bjørkan spilte selv i Glimt fra 1993 til 2005, og har etter spillerkarrièren vært hovedtrener for både Alta og Ranheim, i tillegg til forskjellige roller i i Glimt som trener for andrelaget og nå senest som assistent-trener. Bjørkan er meget takknemlig for sjansen klubben nå har gitt han.

- Annonse -

– Jeg vil benytte anledningen til å takke Jan Halvor for det gode samarbeidet og er ydmyk og veldig glad for den sjansen som klubben har gitt meg, sier Bjørkan til Glimt.no

Jan Halvor Halvorsen tok Glimt opp til Tippeligaen med god margin i sitt første år i klubben. De to seneste årene har han etablert Bodø-klubben i Tippeligaen, og denne sesongen sto de for en imponerende snuoperasjon som til slutt ga de en 9.plass og 40 poeng etter at det så veldig mørkt ut på vårparten.

–  Det er med vemod jeg takker av, men etter en helhetsvurdering har jeg kommet frem til å avslutte dette eventyret i fred og fordragelighet med alle involverte, og det er ikke mange hovedtrenere forunt. I tillegg vil jeg ønske klubben lykke til videre , sier Halvorsen.

Halvorsen ventes nå å overta som hovedtrener for Fredrikstad i nærmeste fremtid.

(hovedbilde: glimt.no)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -